Ben jij op zoek naar een echt populaire PVC Visgraat vloer?

Kijk dan eens naar onze Belakos palazzo visgraat serie, zoals de Belakos palazzo visgraat xl 72, de Belakos palazzo visgraat xl 73 of de Belakos palazzo visgraat xl 74.

De palazzo serie is tijdloos en van nu. Het is écht thuiskomen op een Palazzo pvc visgraat vloer. De warmte, de charme en het onderhoudsvriendelijke karakter maken deze vloer tot een parel op de grond.

De prachtige PVC XL planken en de unieke houtlook designs lenen zich er dan ook perfect voor om deze pvc vloer in een visgraat te leggen.

Deze vloeren zijn:

  • Lekker onderhoudsvriendelijk
  • Geschikt voor warme voeten (én dus voor vloerverwarming)
  • Extra matte toplaag. Dat is dus top!
  • Ftalaat-vrij

Klik hier om de Belakos palazzo visgraat xl 72 te bekijken

Klik hier om de Belakos palazzo visgraat xl 73 te bekijken

En klik hier om onze allernieuwste kleur te bekijken, de belakos palazzo visgraat xl 74

Twijfel je over de keuze en wil je graag advies aan huis ontvangen?

Maak dan gebruik van onze unieke thuisservice. Wij komen gratis bij je langs voor advies en nemen direct alle stalen mee. Zo kun je direct bekijken wat bij jouw interieur past!

Stuur ons vandaag nog een bericht via: info@hetvloerenmagazijn.nl of bel ons direct op: 06-28241385.

Lisette Weiss
Lisette Weiss
2023-05-16
Geweldige vloer laten leggen door de vakmensen van het Vloeren Magazijn. Prima service, komen afspraken na, fijne communicatie. Zeer tevreden klant dus!
Sara Marcus
Sara Marcus
2023-05-15
Erg mooie pvc vloer laten leggen door het vloerenmagazijn. Helaas na een aantal weken wel wat spleten tussen de planken maar ook dat hebben ze met uitstekende service opgelost.
Monique freriks
Monique freriks
2023-05-09
Wij zijn enorm blij met het vloerenmagazijn Een dikke 10
R Keulers
R Keulers
2023-04-12
Klasse firma, prachtig, Firma denkt mee in oplossingen en niets is teveel. Prima uitleg ook veel advies gekregen voordat ik iets besteld had. Omdat ik alles zelf wil doen hebben ze samen met mij alle stappen doorlopen hoe een en ander aan te pakken. Verder alle materialen netjes op tijd geleverd. En indien nog vragen kan ik ten alle tijden bellen - dit inmiddels ook gedaan en ook nu weer hebben ze alle tijd genomen voor mij te informeren. Aanrader voor iedereen - super vriendelijk personen.
Erik Post van der Linde
Erik Post van der Linde
2023-04-12
Goede communicatie, goede prijs, goed meegedacht, behulpzaam personeel.
Yvette Langes
Yvette Langes
2023-03-22
Enige tijd geleden een vloer besteld bij het vloeren magazijn. Ondanks dat wij op de grens van Groningen en Drenthe woonden was dit geen probleem. Hierbij verliep de communicatie prettig en professioneel. Maar wat voor ons het verschil maakte tussen andere bedrijven en de keuze op het vloeren magazijn was de no-nonsens mentaliteit van dit bedrijf. Oftewel doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Waarbij er vanuit de klant wordt (mee)gedacht en (mee)gewerkt. Duidelijkheid maar wel met kwaliteit hoog in het vaandel. Uiteraard moest dat dan ook nog blijken bij levering en het leggen van de vloer. Gisteren is de vloer gelegd en..... inderdaad ook de vakkundigheid bij het leveren en leggen van de vloer. We waren er vanuit gegaan dat het 2 dagen werk was maar hoe prettig is het dat het blijkt dat er 3 medewerkers zijn die de vloer in 1 dag gelegd hebben. Hierbij waren het vakbekwame medewerkers die netjes in hun communicatie en werkzaamheden waren. Regelmatig werd er afstemming gezocht met ons als klant. Hoe prettig waarbij wij uiterst tevreden zijn over de communicatie, levering en het leggen van de vloer. Ik zal het bedrijf zekers aanbevelen aan vrienden/familie.
Cora van den Bor
Cora van den Bor
2023-03-21
Wij hebben een pvc visgraat vloer laten leggen in onze nieuwe woning. Vanaf eerste moment hebben wij heel prettig en persoonlijk contact gehad met het Vloerenmagazijn. Duidelijke communicatie, afspraak = afspraak, korte lijnen en een prachtige vloer geleverd maakt dat wij het Vloerenmagazijn zeker aanbevelen.
roel meijer
roel meijer
2023-03-17
Hele fijne mensen die professioneel en snel werken, vloer ligt prachtig en ze geven goed advies. Ik ben er erg blij mee. Gr Roelof Meijer
Wouter Leusink
Wouter Leusink
2023-03-09
Top service alles snel en vakkundig geregeld

De praktijk inspireer je zelf!

Nieuws en inspiratie