Certificeringen

Home » Certificeringen
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
Filter by Categories
PVC
Tapijttegels

Bij Het Vloeren Magazijn hechten we groot belang aan duurzaamheid en streven we ernaar onze klanten hoogwaardige vloeroplossingen te bieden met respect voor het milieu. Daarom hebben we ons toegewijd aan duurzame certificeringen die de milieuvriendelijkheid en kwaliteit van onze producten waarborgen.

Deze certificeringen zijn niet alleen een garantie voor de duurzaamheid van onze producten, maar ook een bevestiging van ons streven naar milieubewuste bedrijfsvoering. Wij blijven ons inzetten voor het leveren van vloeroplossingen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een positieve impact hebben op het milieu en de gezondheid.

Wij werken samen met partners die PVC vloeren aanbieden met de volgende certificeringen

Therdex PVC Vloeren certificeringen

HEALTH PRODUCT DECLARATION COLLABORATIVE

FLOORSCORE

MILIEUPRODUCTVERKLARING (EPD)


HPDC is een autonome organisatie die verantwoordelijk is voor het documenteren van de samenstelling van materialen. Het productieproces rapporteert via HPD over de gebruikte materialen en informeert consumenten over mogelijke risico’s.

FloorScore voert tests uit en verleent certificering voor alle harde vloeren en vloerlijmen, waarbij wordt gegarandeerd dat de producten voldoen aan de normen voor de binnenluchtkwaliteit.

Een EPD is een gedetailleerd verslag dat beschrijft hoe een product gedurende zijn levenscyclus het milieu beïnvloedt. Dit document voldoet aan de normen vastgesteld door ISO.

LEADER IN ENERGY AND ENVIRONMENTAL DESIGN

INDOOR AIR COMFORT GOLD

ECO+ FTALAATVRIJE BIO-BASED CONTENT

LEED vertegenwoordigt milieuvriendelijke gebouwen met optimale bouwstrategieën. Wanneer een bouwproject voldoet aan de gestelde criteria, kan het in aanmerking komen voor LEED-certificering.

Door te voldoen aan alle vereisten, draagt een bedrijf bij aan een gezond binnenmilieu, zoals aangegeven door het Eurofins-label. Onze vloeren voldoen aan de strengste gezondheids- en productnormen, in overeenstemming met criteria van vooraanstaande wereldwijde bouworganisaties zoals: agBB, VOC emissieklasse A, BREEAM Internat. De fabrieksinspecties worden uitgevoerd volgens DIN 18200, de VOC-test volgens EN 16516, en de ISO 16000-serie.

Er wordt gebruik van een biologische weekmaker op basis van sojaboonolie, wat fungeert als een ftalaatvervanger. Hierdoor bevat het geen ftalaten en draagt het het Eco+ ftalaatvrij certificaat.

TÜV PROFICERT PREMIUM

ISO 9001

ISO 4001

Het TÜV Proficert Premium certificaat staat garant voor het voldoen aan de strengste Europese normen, zowel wat betreft productkwaliteit als het nakomen van alle emissie-eisen van diverse milieukeurmerken. Zowel de producten als de productie in de fabriek ondergaan regelmatige tests op het gebied van kwaliteit, veiligheid en gezondheidsbescherming.

De ISO 9001-norm is wereldwijd erkend als een standaard voor kwaliteitsmanagement. Deze norm biedt richtlijnen voor effectief kwaliteitsmanagement en specificeert de criteria waaraan een goed systeem moet voldoen.

De ISO 14001-norm omvat wereldwijd aanvaarde vereisten voor een milieumanagementsysteem. Dit systeem wordt toegepast om een passend milieubeleid voor een organisatie te ontwikkelen.