Je wil gewoon de mooiste PVC-vloer

Voor het minste geld!

En die ga je bij ons krijgen! Wij leveren (bijna) alle merken pvc vloeren tegen de scherpste prijs.
Onze adviseurs hoeven je niet te overtuigen, dat doe je zelf door onze all-in prijzen!

Inclusief vrijblijvend thuisadvies Inclusief gratis inmeten Inclusief 3mm egaliseren Eigen montageteam

Contact

Wil je ons even spreken? Bel Het Vloeren Magazijn

Je kan ons bereiken op het volgende nummer

Mailen met Het Vloeren Magazijn

Je kan ons mailen op de volgende adressen

Vul het contactformulier in voor Het Vloeren Magazijn

Stel gerust je vraag via onderstaande contactgegevens of vul het contactformulier in.
Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Naam(Vereist)
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever chatten met een vloerenspecialist van Het Vloeren Magazijn?

Je kunt met ons chatten op deze website. Onze chat is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 tot 17:00 uur. Als er niemand online is, dan kun je de vraag achterlaten en zullen we op je vraag reageren. Vul dan even je gegevens in zodat we contact met je op kunnen nemen.

Wil je langskomen in onze Showroom?

Dat kan! Wij zijn gevestigd aan de Schering 39 in Genemuiden. Wij hebben een showroom waar je onze vloeren kunt komen bekijken. Maar wij kunnen ook met de showroom bij jou thuis komen! Hoe werkt dat? Vul je gegevens hier in en wij nemen contact met je op voor een adviesafspraak. 1 van onze adviseurs komt dan met stalen bij jou thuis. Zo kan onze vloerenspecialist je nog beter helpen met het uitzoeken van jouw nieuwe droomvloer.

Gegarandeerd de laagste prijzen

Het Vloeren Magazijn koopt rechtstreeks in van de tapijt en vloeren fabrieken uit de regio. Wij hebben geen winkels, wel een showroom in ons magazijn in Genemuiden. Zo houden wij de prijs laag!

   Peter Adriaansen
   Peter Adriaansen
   2023-01-26
   Hoogste kwaliteit voor een acceptabele prijs. Prima service en uitstekende communicatie met de klant. Kan Het Vloerenmagazijn bij iedereen van harte aanbevelen.
   Bram Leander
   Bram Leander
   2023-01-26
   Goed en professioneel bedrijf! Op locatie met samples om duidelijk de kleur te kunnen bepalen, vooraf nog een inspecteur langs geweest om te controleren of wat verkocht is ook haalbaar is in de verwerking. Daarnaast flexibele verwerkers die ook graag meedenken. Wij hadden een uitdagende (onder)vloer, maar het resultaat is volledig naar wens. Echt een aanrader!
   Casper ten Bokkel
   Casper ten Bokkel
   2023-01-26
   Wij hebben zowel visgraat pvc als vloerbedekking laten leggen door het vloerenmagazijn. Het contact was gelijk goed en ook de kwaliteit van leggen is wat ons betreft perfect! Inmiddels hebben we ze aangeraden bij vrienden en familie en zijn ze op meerdere plekken geweest. Onze ervaring is dat ze op tijd komen en snel opleveren.
   Erik Blokland
   Erik Blokland
   2023-01-16
   Jarno Cardol
   Jarno Cardol
   2022-12-12
   Ik heb al verschillende vloeren bij deze partij gekocht en altijd goede kwaliteit en goede service. Ik raad het iedereen aan
   Manon Sessink
   Manon Sessink
   2022-12-02
   Super communicatie en helemaal blij met onze nieuwe vloer!
   Ilse Van Duppen
   Ilse Van Duppen
   2022-10-31
   Zij hebben een pvc vloer gelegd op onze buitenschoolse opvang, fijn contact, sneller reactie én supersnel gelegd. Er wordt netjes gewerkt en zijn erg vriendelijk. Wij zijn heel erg tevreden en alle kinderen en ouders vinden de vloer ook erg mooi!
   Imke Saris
   Imke Saris
   2022-10-19
   Heel fijn en direct contact met Dirk en fijn dat ze vrijblijvend met stalen langs komen. Ziet er thuis toch altijd anders uit dan in de winkel. Dirk denkt super goed mee en we zouden zo onze pvc vissengraat weer bij het vloerenmagazijn bestellen!
   Helmich Visscher
   Helmich Visscher
   2021-06-11

   De praktijk inspireer je zelf!

   Nieuws en inspiratie