De nieuwe collecties van Belakos: Monastro en Terreno

Home » PVC vloeren inspiratie en Nieuws » De nieuwe collecties van Belakos: Monastro en Terreno
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
Filter by Categories
PVC
Tapijttegels

Belakos introduceert twee gloednieuwe collecties: de Monastro en de Terreno. Beide collecties bieden niet alleen een breed scala aan opties, maar zijn ook ontworpen met duurzaamheid en functionaliteit in gedachten. Deze nieuwe PVC vloeren passen perfect in elk interieur, en we verwachten dat ze snel favorieten zullen worden.

Monastro collectie: Veelzijdigheid en luxe

De Monastro collectie van Belakos straalt veelzijdigheid en luxe uit. Deze collectie biedt vier prachtige kleuren: van warme, sfeervolle houttinten tot koelere, stoere tinten. Elk van deze kleuren is zorgvuldig geselecteerd om te passen bij een breed scala aan interieurs, van modern tot traditioneel.

36 unieke planken

Wat de Monastro collectie echt uniek maakt, zijn de 36 unieke planken die in elk patroon beschikbaar zijn. Dit zorgt voor een gevarieerde en natuurlijke uitstraling, zonder herhaling van patronen. Daarnaast is de collecties van Belakos zijn nu ook beschikbaar met een gouden bies, die een extra vleugje luxe en exclusiviteit toevoegt aan de vloer en jouw interieur.

Verschillende patronen

De Monastro collectie is beschikbaar in twee verschillende patronen, namelijk de rechte plank of de XL visgraat. De rechte plank is een klassiek patroon die een strakke en uniforme uitstraling heeft, dit patroon past in vrijwel elk interieur. Voor een gedurfd en opvallend effect is de XL visgraat ideaal. Het creëert een dynamisch visueel effect en benadrukt de ruimtelijkheid van de kamer.

Terreno collectie: Tijdloze klasse

De Terreno collectie van Belakos is ontworpen om een tijdloze klasse en stijl toe te voegen aan elke ruimte. Deze collectie is beschikbaar in twee elegante kleuren en verschillende patronen.

Verschillende patronen

De Terreno collectie is beschikbaar in twee verschillende patronen, namelijk de rechte plank of de XL visgraat. De rechte plank biedt een tijdloze en klassieke look die nooit uit de mode raakt. Dit patroon past vrijwel in elk interieur. Voor een meer uitgesproken en luxueus effect is de XL visgraat een uitstekende keuze. Het voegt een dynamisch en visueel aantrekkelijk element toe aan elke ruimte.

Waarom kiezen voor een PVC vloer van Belakos?

Belakos staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie. De nieuwe Monastro en Terreno collecties zijn geen uitzondering. Deze vloeren hebben niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar zijn ook ontworpen om bestand te zijn tegen de eisen van het dagelijks leven. Ze zijn duurzaam, waterbestendig en gemakkelijk te onderhouden, wat ze ideaal maakt voor elke ruimte.

Wil je meer weten of ben je klaar om de stap te zetten naar een prachtige nieuwe PVC vloer? Wij komen graag vrijblijvend bij je langs voor advies en nemen direct alle stalen mee. Bel ons op 06-28241385 of maak een afspraak.