De beste vloerspecialisten

Gewoon bij Het Vloeren Magazijn

  Heeft u ooit gedacht aan een PVC vloer in uw huis? Onze PVC vloeren zijn een uitstekende manier om uw huis een stijlvolle en moderne uitstraling te geven. Deze vloeren zijn erg duurzaam en kunnen jarenlang meegaan. Met de unieke thuisservice van Het Vloeren Magazijn kun je de perfecte vloer voor uw huis vinden.

  Met onze thuisservice kunt u een afspraak maken bij u thuis met een specialist die u kan helpen bij het kiezen van de juiste PVC vloer. De specialist zal u informeren over verschillende opties, zoals de Hongaarse punt of visgraat. Deze opties zijn erg populair en zorgen voor een prachtige en unieke look in uw huis.

  De adviseur zal u helpen bij het kiezen van de juiste kleur en stijl van de PVC vloer die bij uw huis past. U kunt ook kiezen uit verschillende soorten afwerkingen, zoals een matte of glanzende afwerking.

  Met de unieke thuisservice van Het Vloeren Magazijn kunt u de perfecte vloer vinden voor uw huis. U krijgt professionele en persoonlijk advies van een specialist. Met deze adviezen kunt u de beste keuze maken voor uw huis. Kies voor de unieke thuisservice van Het Vloeren Magazijn en geef uw huis een stijlvolle en moderne uitstraling.

  Dirk en Rudolf Beens zijn al jaren werkzaam in het familiebedrijf van Bekwatex. Bekwatex zit al jarenlang in de stoffering en weet ook als geen ander wat er allemaal komt kijken bij een nieuwe vloer. Rudolf en Dirk zijn nu de 2e generatie binnen het familiebedrijf. Rudolf houdt zich vooral bezig met alle uitvoerende werkzaamheden, en Dirk met de verkoop.

  Rudolf Beens
  Rudolf Beens
  Dirk Beens
  Dirk Beens
  Rickert de Hoog
  Rickert de Hoog
  Henk-Jan van Dijk
  Bernd Klomp
  Bernd Klomp
  Jan Luite Visscher
  Jan Luite Visscher
  Bryan Mussche
  Bryan Mussche
  Yari Verstege
  Yari Verstege
  Cornelis Eenkhoorn
  Cornelis Eenkhoorn
  Berend Eenkhoorn
  Berend Eenkhoorn
  Edwin Bouwers
  Edwin Bouwers

  De praktijk inspireer je zelf!

  Nieuws en inspiratie