Onze leveranciers met duurzame PVC Vloeren

Home » Onze leveranciers met duurzame PVC Vloeren
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
Filter by Categories
PVC
Tapijttegels


Bij Het Vloeren Magazijn zijn we trots op onze toewijding aan duurzaamheid, en dat begint bij onze keuze voor leveranciers. We streven ernaar samen te werken met leveranciers die zich actief inzetten voor milieuvriendelijke en ethische praktijken. Onze duurzame leveranciers leveren materialen en producten die voldoen aan strenge milieunormen en ethische normen in de productieketen.

Door zorgvuldig geselecteerde leveranciers te kiezen die gebruikmaken van duurzame methoden en verantwoorde grondstoffen, dragen we bij aan de vermindering van onze ecologische voetafdruk. Deze leveranciers omarmen vaak innovatieve benaderingen, zoals recycling en het gebruik van hernieuwbare energiebronnen, om de impact op het milieu te verminderen.

Onze samenwerking met duurzame leveranciers weerspiegelt onze inzet voor een verantwoordelijke bedrijfsvoering. Het stelt ons in staat hoogwaardige producten aan te bieden die niet alleen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen maar ook aan de verwachtingen op het gebied van duurzaamheid. We blijven ons assortiment verbeteren en uitbreiden, altijd met het oog op het verminderen van onze milieu-impact en het bevorderen van een groenere toekomst.

Therdex, merk, collectie

Therdex pvc vloeren

belakos pvc vloeren

montinique pvc vloeren

De vloer is één van de meest beeldbepalende factoren in het interieur. Juist daarom is het belangrijk om een weldoordachte keuze te maken. Die keuze gaat om veel meer dan alleen de stijl en uitstraling van de vloer. Kiest u voor een Therdex PVC vloer, dan kiest u voor een topproduct dat ook nog eens heel duurzaam is.

In de zoektocht naar een geschikte PVC vloer kom je ongetwijfeld allerlei termen tegen. Naast het aanbieden van een prachtige PVC collectie, vinden wij bij Belakos het ook belangrijk om een veilige vloer te leveren. Een vloer die voldoet aan de strengste eisen die gesteld worden.

Als je op zoek bent naar een in alle opzichten duurzame vloerbedekking voor een woning, een kantoorpand of een ander project, kies dan voor milieuvriendelijke PVC vloeren. Montinique is erin geslaagd ecologisch verantwoorde pvc-vloeren te creëren, onder meer door ze makkelijk recyclebaar te maken.

floer pvc vloeren

ambiant pvc vloeren

Naast het aanbieden van unieke vloeren collecties heeft Floer nog een aantal belangrijke kernwaarden. We leggen namelijk graag extra focus op hoge kwaliteit en een zo duurzaam mogelijk product en bedrijfsproces. Dit doen we door een aantal zaken net even anders te doen. Samen met onze klanten en leveranciers zorgen we ervoor dat het hele proces zo duurzaam mogelijk verloopt. We vertellen je op deze pagina wat we precies doen om ons steentje bij te dragen aan een gezond milieu voor een betere toekomst.

Bij alles wat we doen staat duurzaamheid en jouw gezondheid centraal. Zo gaan we bij het produceren van onze vloeren verantwoord om met mens en milieu en kijken we eerst naar de mogelijkheden dichtbij huis. Zo zijn we morgen een beetje duurzamer dan vandaag. De duurzame aanpak van Ambiant is doorgevoerd in al onze collecties. Door te kiezen voor een Ambiant vloer kun je de impact op het milieu beperken.