Het beste vloeradvies

Gewoon bij u thuis!

  Hongaarse punt pvc vloer

  Het Vloeren Magazijn heeft al vele jaren ervaring in het leveren en leggen van de Hongaarse punt pvc vloer. Deze kunststof vloer is leverbaar in diverse unieke kleuren en is geschikt voor alle ruimtes in huis of bedrijf. Deze Hongaarse punt pvc is in niet van een echte houten vloer te onderscheiden. De Hongaarse punt pvc vloer is bovendien heel goed toepasbaar op vloerverwarming of vloerverkoeling. Dit komt door de dunne materialen, die zeer goed geleiden.
  Heeft u interesse in een Hongaarse punt pvc vloer? Download onze brochure, of laat 1 van onze vloerspecialisten bij u thuis komen! Na afloop van het adviesgesprek ontvangt u altijd een vrijblijvende offerte.

  Wat is het verschil tussen een visgraat pvc vloer en een Hongaarse punt pvc vloer

  De Hongaarse punt pvc vloer is een broertje van de visgraat vloer, maar er is verschil: het legmotief. Bij de visgraatvloer worden de linkse en rechtse delen onder een hoek van 90 graden tegen elkaar gelegd. Aan de bovenzijde ligt de kopse zijde haaks tegen de lange zijde van de plank ernaast. Zeker met brede visgraat vloerdelen krijgt de ruimte een unieke sfeer: klassiek met een moderne twist. Een visgraat vloer oogt vaak drukker of grilliger dan een Hongaarse punt door het eigenzinnige zigzagpatroon.

  De praktijk inspireer je zelf!

  Nieuws en inspiratie