Kunstgras

Kunstgras vloeren

Onze kunstgras vloeren

Natuurlijk is het kunstgras altijd groener bij de buren! Laten we eerlijk zijn, gemak dient de mens. Kunstgras is de laatste jaren sterk in opkomst. Logisch, want het is in veel gevallen niet van echt te onderscheiden en het bespaart je een hoop onderhoud.

Landscaping met kunstgras

Wij hebben verschillende soorten kunstgras in ons assortiment, denk aan kunstgras voor:

  • tuinen of perken;
  • korte of lange grassprieten;
  • dikke of dunne gazonvelden;
  • meest natuurlijke in verschillende kleuren.

Dit noemen we ook wel landscaping: het optimaal nabootsen van natuurgras zonder de nadelen zoals maaien, bewateren en bemesten.

Kunstgras aanleggen en onderhouden

Onze werkwijze voor het aanleggen van kunstgras:

Stap 1. Ondergrond egaliseren en eventueel het oude gazon verwijderen.

Stap 2. Zand storten van 10 cm dik. Zand is een perfecte ondergrond voor kunstgras: neemt vocht op en is makkelijk te egaliseren.

Stap 3. Over het zand brengen we een drukverdeeldoek aan om onkruid en oneffenheden tegen te gaan.

Stap 4. Nu is de ondergrond klaar voor het kunstgras. We bevestigen het kunstgras met ankers en speciale tape. Is je tuin breder dan 4 meter, dan lassen we de naden aan elkaar vast met een 2 componentenkit. Zo krijg je een naadloos gazon die niet van echt te onderscheiden is.

Tip! Reinig 1x per jaar het kunstgras

Wil je het kunstgras mooi op kleur houden, dan is het verstandig om het 1x per jaar te reinigen met speciale reinigingsmiddelen.

Zelf kunstgras ervaren!

Boek onze thuisservice in en wij komen gratis bij je langs voor advies en nemen direct onze kunstgras stalen mee

Maak een afspraak
Lees onze brochure

Kunstgras voor tuin

Kunstgras is ideaal voor tuinen, voetbalvelden, bedrijfstuinen en groenvoorzieningen rondom je bedrijf of parkeerplaatsen. Creëer een representatief gazon die direct onderhoudsvrij is.

Prijzen kunstgras

Profiteer van onze speciale lente aanbieding. Ontvang nu 50% korting op kunstgras. Je betaalt dan geen € 30,00 per m2, maar € 15,00 per m2!

Offerte aanvragen >

ONTDEK ONZE VRIJBLIJVENDE THUISSERVICE EN BEKIJK DIRECT WELKE KLEUR KUNSTGRAS HET BESTE PAST IN JOUW TUIN

Maak een afspraak

Thuisservice

Maak gebruik van de unieke thuisservice van Het Vloerenmagazijn. Onze experts komen gratis bij je langs voor advies en nemen direct tapijt stalen mee

Rechtstreeks uit de fabriek

Onze vloeren kopen we rechtstreeks in uit de (tapijt)fabriek, zo kunnen we de prijs laag houden en goede kwaliteit garander

Scherpe offertes

Het Vloerenmagazijn garandeert je de beste vloeren, service en garantie voor een scherpe prijs. Het verschil tussen ‘goedkoop’ en een goede koop!s