Maak een gratis thuis advies afspraak Pinterest

Home » Maak een gratis thuis advies afspraak Pinterest
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
Filter by Categories
PVC
Tapijttegels

Wilt u eerst inspiratie opdoen? Download hier onze gratis brochure.

Vul hieronder je 06 nummer in. Wij versturen de brochure via Whatsapp! Ideaal, en heb je vragen? Reageer dan direct in de whatsapp op ons.  Wat voor soort vloer zoekt u?

  Twijfelt u over de keuze en wil u graag advies ontvangen?

  Maak dan gebruik van onze unieke thuisservice. Wij komen gratis bij u langs voor advies en nemen direct alle stalen mee.
  Een nieuwe vloer is een keuze voor vele jaren, die een groot stempel drukt op de uitstraling van een vertrek. Dat is natuurlijk opwindend, iets om blij van te worden en naar uit te kijken. Maar het kan ook best een beetje spannend zijn. Dat begrijpen we als geen ander bij Het Vloeren Magazijn, met onze generaties aan ervaring in de vloerenwereld. Daarom gaan wij net dat stapje verder om u te helpen de juiste keuze te maken en u de perfecte pvc vloer te bezorgen.

  Wilt u meer informatie ontvangen

  Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met u op!

   Rejhan Bergsma
   Rejhan Bergsma
   2024-03-08
   Het gehele team van Vloerenmagazijn is in één woord fantastisch te noemen. Ze zijn zeer professioneel, reageren snel, denken met je mee en zijn super vriendelijk. Wat ons betreft een dikke aanrader aan iedereen die op zoek is naar een goede én betaalbare vloerenleverancier.
   Bruna Winkel 0730
   Bruna Winkel 0730
   2024-02-21
   top
   Robert Van Der Palen
   Robert Van Der Palen
   2024-02-14
   Prachtige vloer en een prima aardige service. Erg tevreden met de vloer. Kan het Vloerenmagazijn echt aanraden.
   Marcel Meijer
   Marcel Meijer
   2024-02-14
   Uitstekende service! De stoffeerders zijn vakbekwame jongen en leveren de vloer inclusief plinten zeer netjes af! Chapeau! Ga zo door!
   Nik Huis in 't Veld
   Nik Huis in 't Veld
   2024-01-26
   Keurige service, denken graag mee in oplossingen. De vloer uitstekend gelegd en alles ging in goed overleg. Fijne communicatie is erg prettig helemaal bij een grote verbouwing/renovatie waar veel op elkaar afgestemd moet worden.
   Karen Kreukniet
   Karen Kreukniet
   2024-01-12
   Super blij en zeer tevreden met Het Vloeren Magazijn . Vanaf het eerste contact, zeer vriendelijk en professioneel. Elke afspraak op tijd en het werk en vloer is goed uitgevoerd en heel erg mooi geworden. Ik raad dit bedrijf zeker aan , als iemand een PVC vloer wil laten leggen, zijn jullie op het juiste adres!!. Dank jullie wel nogmaals , nu gaan wij enorm genieten van het prachtige resultaat👌👌👌