Maar wat is nou de beste vloer voor vloerverwarming?

Warme voeten in de winter? Dan is vloerverwarming een goede optie! Maar wat is nou de beste vloer voor vloerverwarming?

De beste vloer voor een vloerverwarming is een plak PVC vloer. Omdat we deze PVC vloeren rechtstreeks verlijmen op de ondergrond, wordt er geen ondervloer gebruikt. Hierdoor is er geen warmte weerstand door het gebruik van een ondervloer.

De PVC vloeren bestaan uit flexibele PVC stroken met een dikte tussen de 0,2 en 0,55 cm. Deze zijn erg dun en elke warmtewisseling is direct voelbaar. Al onze vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming!

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe vloer en wil je meer informatie over de voordelen van een PVC Vloer?

Maak gratis gebruik van onze thuisservice en stuur ons vandaag nog een bericht naar: info@hetvloerenmagazijn.nl of bel ons direct op: 06-28241385.

Dan zorgen we samen dat jouw perfecte vloer er binnen no-time in ligt!

2 gedachten over “Maar wat is nou de beste vloer voor vloerverwarming?”

  1. Ik zou graag een mooie vloer willen in mijn huurwoningen, is alleen nog niet duidelijk wanneer ik precies de sleutel krijg, ivm renovatie.
    Wat kost een vloer en wat is de levertijd

Reacties zijn gesloten.

Peter Adriaansen
Peter Adriaansen
2023-01-26
Hoogste kwaliteit voor een acceptabele prijs. Prima service en uitstekende communicatie met de klant. Kan Het Vloerenmagazijn bij iedereen van harte aanbevelen.
Bram Leander
Bram Leander
2023-01-26
Goed en professioneel bedrijf! Op locatie met samples om duidelijk de kleur te kunnen bepalen, vooraf nog een inspecteur langs geweest om te controleren of wat verkocht is ook haalbaar is in de verwerking. Daarnaast flexibele verwerkers die ook graag meedenken. Wij hadden een uitdagende (onder)vloer, maar het resultaat is volledig naar wens. Echt een aanrader!
Casper ten Bokkel
Casper ten Bokkel
2023-01-26
Wij hebben zowel visgraat pvc als vloerbedekking laten leggen door het vloerenmagazijn. Het contact was gelijk goed en ook de kwaliteit van leggen is wat ons betreft perfect! Inmiddels hebben we ze aangeraden bij vrienden en familie en zijn ze op meerdere plekken geweest. Onze ervaring is dat ze op tijd komen en snel opleveren.
Erik Blokland
Erik Blokland
2023-01-16
Jarno Cardol
Jarno Cardol
2022-12-12
Ik heb al verschillende vloeren bij deze partij gekocht en altijd goede kwaliteit en goede service. Ik raad het iedereen aan
Manon Sessink
Manon Sessink
2022-12-02
Super communicatie en helemaal blij met onze nieuwe vloer!
Ilse Van Duppen
Ilse Van Duppen
2022-10-31
Zij hebben een pvc vloer gelegd op onze buitenschoolse opvang, fijn contact, sneller reactie én supersnel gelegd. Er wordt netjes gewerkt en zijn erg vriendelijk. Wij zijn heel erg tevreden en alle kinderen en ouders vinden de vloer ook erg mooi!
Imke Saris
Imke Saris
2022-10-19
Heel fijn en direct contact met Dirk en fijn dat ze vrijblijvend met stalen langs komen. Ziet er thuis toch altijd anders uit dan in de winkel. Dirk denkt super goed mee en we zouden zo onze pvc vissengraat weer bij het vloerenmagazijn bestellen!
Helmich Visscher
Helmich Visscher
2021-06-11

De praktijk inspireer je zelf!

Nieuws en inspiratie