Maar wat is nou de beste vloer voor vloerverwarming?

Warme voeten in de winter? Dan is vloerverwarming een goede optie! Maar wat is nou de beste vloer voor vloerverwarming?

De beste vloer voor een vloerverwarming is een plak PVC vloer. Omdat we deze PVC vloeren rechtstreeks verlijmen op de ondergrond, wordt er geen ondervloer gebruikt. Hierdoor is er geen warmte weerstand door het gebruik van een ondervloer.

De PVC vloeren bestaan uit flexibele PVC stroken met een dikte tussen de 0,2 en 0,55 cm. Deze zijn erg dun en elke warmtewisseling is direct voelbaar. Al onze vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming!

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe vloer en wil je meer informatie over de voordelen van een PVC Vloer?

Maak gratis gebruik van onze thuisservice en stuur ons vandaag nog een bericht naar: info@hetvloerenmagazijn.nl of bel ons direct op: 06-28241385.

Dan zorgen we samen dat jouw perfecte vloer er binnen no-time in ligt!

Lisette Weiss
Lisette Weiss
2023-05-16
Geweldige vloer laten leggen door de vakmensen van het Vloeren Magazijn. Prima service, komen afspraken na, fijne communicatie. Zeer tevreden klant dus!
Sara Marcus
Sara Marcus
2023-05-15
Erg mooie pvc vloer laten leggen door het vloerenmagazijn. Helaas na een aantal weken wel wat spleten tussen de planken maar ook dat hebben ze met uitstekende service opgelost.
Monique freriks
Monique freriks
2023-05-09
Wij zijn enorm blij met het vloerenmagazijn Een dikke 10
R Keulers
R Keulers
2023-04-12
Klasse firma, prachtig, Firma denkt mee in oplossingen en niets is teveel. Prima uitleg ook veel advies gekregen voordat ik iets besteld had. Omdat ik alles zelf wil doen hebben ze samen met mij alle stappen doorlopen hoe een en ander aan te pakken. Verder alle materialen netjes op tijd geleverd. En indien nog vragen kan ik ten alle tijden bellen - dit inmiddels ook gedaan en ook nu weer hebben ze alle tijd genomen voor mij te informeren. Aanrader voor iedereen - super vriendelijk personen.
Erik Post van der Linde
Erik Post van der Linde
2023-04-12
Goede communicatie, goede prijs, goed meegedacht, behulpzaam personeel.
Yvette Langes
Yvette Langes
2023-03-22
Enige tijd geleden een vloer besteld bij het vloeren magazijn. Ondanks dat wij op de grens van Groningen en Drenthe woonden was dit geen probleem. Hierbij verliep de communicatie prettig en professioneel. Maar wat voor ons het verschil maakte tussen andere bedrijven en de keuze op het vloeren magazijn was de no-nonsens mentaliteit van dit bedrijf. Oftewel doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Waarbij er vanuit de klant wordt (mee)gedacht en (mee)gewerkt. Duidelijkheid maar wel met kwaliteit hoog in het vaandel. Uiteraard moest dat dan ook nog blijken bij levering en het leggen van de vloer. Gisteren is de vloer gelegd en..... inderdaad ook de vakkundigheid bij het leveren en leggen van de vloer. We waren er vanuit gegaan dat het 2 dagen werk was maar hoe prettig is het dat het blijkt dat er 3 medewerkers zijn die de vloer in 1 dag gelegd hebben. Hierbij waren het vakbekwame medewerkers die netjes in hun communicatie en werkzaamheden waren. Regelmatig werd er afstemming gezocht met ons als klant. Hoe prettig waarbij wij uiterst tevreden zijn over de communicatie, levering en het leggen van de vloer. Ik zal het bedrijf zekers aanbevelen aan vrienden/familie.
Cora van den Bor
Cora van den Bor
2023-03-21
Wij hebben een pvc visgraat vloer laten leggen in onze nieuwe woning. Vanaf eerste moment hebben wij heel prettig en persoonlijk contact gehad met het Vloerenmagazijn. Duidelijke communicatie, afspraak = afspraak, korte lijnen en een prachtige vloer geleverd maakt dat wij het Vloerenmagazijn zeker aanbevelen.
roel meijer
roel meijer
2023-03-17
Hele fijne mensen die professioneel en snel werken, vloer ligt prachtig en ze geven goed advies. Ik ben er erg blij mee. Gr Roelof Meijer
Wouter Leusink
Wouter Leusink
2023-03-09
Top service alles snel en vakkundig geregeld

De praktijk inspireer je zelf!

Nieuws en inspiratie