Gewoon de mooiste PVC vloer

Voor het minste geld!

En die gaat u bij ons krijgen! Wij leveren A-merken pvc vloeren tegen de scherpste prijs. Onze adviseurs hoeven u niet te overtuigen, dat doet u zelf door onze scherpe all-in prijzen!

Vrijblijvend thuisadvies Inclusief gratis inmeten Inclusief 3mm egaliseren Eigen montageteam

  Het_Vloeren_Magazijn_Attico_81_Visgraat

  Oplossingen

  • Pvc Vloeren 2

  • PVC Vloeren

  Ontdek de kracht en charme van onze pvc-vloeren
  Pvc-vloeren zijn de laatste jaren steeds populairder geworden, maar waarom is dat eigenlijk? Wat maakt pvc zo’n geschikt materiaal om vloeren van te maken? En wat zijn de kenmerken van dit materiaal?

  Op deze pagina vind je een antwoord op al deze – en nog enkele andere – vragen. Allemaal om jou te helpen bepalen of een pvc-vloer voor jou inderdaad de beste keuze is.

  Wordt jouw vraag tóch niet beantwoord (of wil je gewoon graag meteen persoonlijk advies)? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

  Wat zijn pvc-vloeren (en waarom zijn ze zo populair?)
  Pvc heeft de afgelopen jaren een grote opmars gemaakt in de vloerenwereld. Dat is natuurlijk niet voor niets. Een vloer van pvc biedt verschillende voordelen. Zo is een pvc-vloer:

  Ontzettend sterk en krasvrij, doordat pvc is opgebouwd uit verschillende lagen
  Voorzien van veel betere geluidsdemping dan bijvoorbeeld een laminaatvloer
  Zeer geschikt voor vloerverwarming: doordat de vloer volledig wordt verlijmd met de ondervloer ontstaat een uitstekende warmtegeleiding
  Gemakkelijk in onderhoud. Bovendien is een losse plank eenvoudig te vervangen, zodat je bij een eventuele beschadiging niet direct een compleet nieuwe vloer nodig hebt
  Daarnaast is pvc geliefd vanwege de karakteristieke, stijlvolle uitstraling. Het is bijzonder veelzijdig: voor ieder interieur en voor iedere smaak is wel een stijl of dessin te vinden. Een pvc-vloer past in ieder vertrek en zorgt daar steevast voor een huiselijk gevoel.

  Van een nieuwe pvc-vloer zul je lang plezier beleven

  Doordat een pvc-vloer bestaat uit verschillende lagen, ontstaat een bijzonder sterke vloer. Daarnaast zorgt een beschermende toplaag voor extra bestandheid tegen krassen en andere beschadigingen. Hierdoor kan een pvc-vloer wel 25 jaar meegaan, zodat jij nog lang van je nieuwe vloer kunt genieten.

  Verschillende opties voor jouw vloer
  Bij Pvc-Vloeren Magazijn hebben we verschillende opties voor jouw nieuwe vloer. Wil je graag passend advies ontvangen over wat het beste past bij jouw situatie? Neem dan vooral contact met ons op.

  Een project pvc-vloer is geschikt voor zwaar gebruik. Dit type wordt bijvoorbeeld gebruikt in ziekenhuizen, fabrieken en badkamers in hotels. Deze vloeren zijn twee tot drie millimeter dik.

  Klik pvc tenslotte, doet dankzij het handige kliksysteem denken aan kliklaminaat. Dit betekent dat het eenvoudig zelf te leggen is en eventueel kan worden mee verhuisd. Een belangrijk voordeel is ook dat deze vloer zwevend is te leggen, waardoor de ondergrond niet 100% egaal hoeft te zijn.

  Yvette Langes
  Yvette Langes
  2023-03-22
  Enige tijd geleden een vloer besteld bij het vloeren magazijn. Ondanks dat wij op de grens van Groningen en Drenthe woonden was dit geen probleem. Hierbij verliep de communicatie prettig en professioneel. Maar wat voor ons het verschil maakte tussen andere bedrijven en de keuze op het vloeren magazijn was de no-nonsens mentaliteit van dit bedrijf. Oftewel doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Waarbij er vanuit de klant wordt (mee)gedacht en (mee)gewerkt. Duidelijkheid maar wel met kwaliteit hoog in het vaandel. Uiteraard moest dat dan ook nog blijken bij levering en het leggen van de vloer. Gisteren is de vloer gelegd en..... inderdaad ook de vakkundigheid bij het leveren en leggen van de vloer. We waren er vanuit gegaan dat het 2 dagen werk was maar hoe prettig is het dat het blijkt dat er 3 medewerkers zijn die de vloer in 1 dag gelegd hebben. Hierbij waren het vakbekwame medewerkers die netjes in hun communicatie en werkzaamheden waren. Regelmatig werd er afstemming gezocht met ons als klant. Hoe prettig waarbij wij uiterst tevreden zijn over de communicatie, levering en het leggen van de vloer. Ik zal het bedrijf zekers aanbevelen aan vrienden/familie.
  Cora van den Bor
  Cora van den Bor
  2023-03-21
  Wij hebben een pvc visgraat vloer laten leggen in onze nieuwe woning. Vanaf eerste moment hebben wij heel prettig en persoonlijk contact gehad met het Vloerenmagazijn. Duidelijke communicatie, afspraak = afspraak, korte lijnen en een prachtige vloer geleverd maakt dat wij het Vloerenmagazijn zeker aanbevelen.
  roel meijer
  roel meijer
  2023-03-17
  Hele fijne mensen die professioneel en snel werken, vloer ligt prachtig en ze geven goed advies. Ik ben er erg blij mee. Gr Roelof Meijer
  Wouter Leusink
  Wouter Leusink
  2023-03-09
  Top service alles snel en vakkundig geregeld
  Jacky Weeber
  Jacky Weeber
  2023-02-16
  Heel fijn bedrijf, flexibel en prijs kwaliteit helemaal goed! Wij komen terug voor de overige hotelkamers. Dankjewel voor de service.
  Mark&Rachel van den Berg
  Mark&Rachel van den Berg
  2023-02-02
  Echte vakmensen! Werken ontzettend snel en nauwkeurig. Zeer zeker aan te bevelen.
  Linda
  Linda
  2023-02-01
  Komen langs op locatie met staaltjes waardoor je direct idee krijgt bij de vloer in eigen ruimte. Snelle communicatie en goed overleg. Vloer is erg mooi en snel gelegd. Zeer tevreden!
  Peter Adriaansen
  Peter Adriaansen
  2023-01-26
  Hoogste kwaliteit voor een acceptabele prijs. Prima service en uitstekende communicatie met de klant. Kan Het Vloerenmagazijn bij iedereen van harte aanbevelen.
  Bram Leander
  Bram Leander
  2023-01-26
  Goed en professioneel bedrijf! Op locatie met samples om duidelijk de kleur te kunnen bepalen, vooraf nog een inspecteur langs geweest om te controleren of wat verkocht is ook haalbaar is in de verwerking. Daarnaast flexibele verwerkers die ook graag meedenken. Wij hadden een uitdagende (onder)vloer, maar het resultaat is volledig naar wens. Echt een aanrader!
  Casper ten Bokkel
  Casper ten Bokkel
  2023-01-26
  Wij hebben zowel visgraat pvc als vloerbedekking laten leggen door het vloerenmagazijn. Het contact was gelijk goed en ook de kwaliteit van leggen is wat ons betreft perfect! Inmiddels hebben we ze aangeraden bij vrienden en familie en zijn ze op meerdere plekken geweest. Onze ervaring is dat ze op tijd komen en snel opleveren.

  De praktijk inspireer je zelf!

  Nieuws en inspiratie