Oplossingen

Maak direct een afspraak!
Altijd een gratis adviesgesprek! Altijd gratis inmeten! Altijd gratis legservice

Ontdek de kracht en charme van onze pvc-vloeren
Pvc-vloeren zijn de laatste jaren steeds populairder geworden, maar waarom is dat eigenlijk? Wat maakt pvc zo’n geschikt materiaal om vloeren van te maken? En wat zijn de kenmerken van dit materiaal?

Op deze pagina vind je een antwoord op al deze – en nog enkele andere – vragen. Allemaal om jou te helpen bepalen of een pvc-vloer voor jou inderdaad de beste keuze is.

Wordt jouw vraag tóch niet beantwoord (of wil je gewoon graag meteen persoonlijk advies)? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Wat zijn pvc-vloeren (en waarom zijn ze zo populair?)
Pvc heeft de afgelopen jaren een grote opmars gemaakt in de vloerenwereld. Dat is natuurlijk niet voor niets. Een vloer van pvc biedt verschillende voordelen. Zo is een pvc-vloer:

Ontzettend sterk en krasvrij, doordat pvc is opgebouwd uit verschillende lagen
Voorzien van veel betere geluidsdemping dan bijvoorbeeld een laminaatvloer
Zeer geschikt voor vloerverwarming: doordat de vloer volledig wordt verlijmd met de ondervloer ontstaat een uitstekende warmtegeleiding
Gemakkelijk in onderhoud. Bovendien is een losse plank eenvoudig te vervangen, zodat je bij een eventuele beschadiging niet direct een compleet nieuwe vloer nodig hebt
Daarnaast is pvc geliefd vanwege de karakteristieke, stijlvolle uitstraling. Het is bijzonder veelzijdig: voor ieder interieur en voor iedere smaak is wel een stijl of dessin te vinden. Een pvc-vloer past in ieder vertrek en zorgt daar steevast voor een huiselijk gevoel.

Van een nieuwe pvc-vloer zul je lang plezier beleven

Doordat een pvc-vloer bestaat uit verschillende lagen, ontstaat een bijzonder sterke vloer. Daarnaast zorgt een beschermende toplaag voor extra bestandheid tegen krassen en andere beschadigingen. Hierdoor kan een pvc-vloer wel 25 jaar meegaan, zodat jij nog lang van je nieuwe vloer kunt genieten.

Verschillende opties voor jouw vloer
Bij Pvc-Vloeren Magazijn hebben we verschillende opties voor jouw nieuwe vloer. Wil je graag passend advies ontvangen over wat het beste past bij jouw situatie? Neem dan vooral contact met ons op.

Een project pvc-vloer is geschikt voor zwaar gebruik. Dit type wordt bijvoorbeeld gebruikt in ziekenhuizen, fabrieken en badkamers in hotels. Deze vloeren zijn twee tot drie millimeter dik en variëren in prijs van zo’n €14,95 tot €29,95 per vierkante meter.

Voor woongebruik wordt vooral plak pvc gebruikt. Zoals de naam al doet vermoeden, wordt dit type vloer met de ondervloer verlijmd. Deze vloeren zijn 1,5 millimeter dik en kosten €9,95 tot €29,95 per vierkante meter.

Klik pvc tenslotte, doet dankzij het handige kliksysteem denken aan kliklaminaat. Dit betekent dat het eenvoudig zelf te leggen is en eventueel kan worden mee verhuisd. Een belangrijk voordeel is ook dat deze vloer zwevend is te leggen, waardoor de ondergrond niet 100% egaal hoeft te zijn.

Betaalbare kwaliteit

Het Vloerenmagazijn garandeert je de beste vloeren, service en garantie voor een scherpe prijs. Het verschil tussen ‘goedkoop’ en een goede koop!

Goede ervaringen

Onze lange lijst met ervaringen van tevreden klanten spreekt voor zich. Dit geeft jou extra zekerheid dat je met Het Vloerenmagazijn de beste keuze maakt.

Genemuiden

Je bent van harte welkom in onze showroom in Genemuiden. Wij kopen rechtstreeks in uit de fabriek in Genemuiden.

10 tot 15 jaar garantie

Echte garantie op jouw vloer. Wij geven garantie op alles wat stuk gaat, uitgezonderd van normale slijtage

Ontdek onze vrijblijvende thuisservice en bekijk direct welke kleur- en stofstalen passen bij jouw interieur

Thuisservice
Maak gebruik van de unieke thuisservice van Het Vloerenmagazijn.
Onze experts komen gratis bij je langs voor advies en nemen direct tapijt stalen mee

✓ Wij leveren alleen A-kwaliteit vloeren
✓ Alle vloeren kunnen wij leveren én plaatsen
✓ Keuze uit verschillende kleuren en materialen
✓ Beste prijs-kwaliteitverhouding
✓ Wij komen gratis bij je langs voor advies!

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00