Je wil gewoon de mooiste PVC-vloer

Voor het minste geld!

En die ga je bij ons krijgen! Wij leveren (bijna) alle merken pvc vloeren tegen de scherpste prijs.
Onze adviseurs hoeven je niet te overtuigen, dat doe je zelf door onze all-in prijzen!

Inclusief vrijblijvend thuisadvies Inclusief gratis inmeten Inclusief 3mm egaliseren Eigen montageteam

PVC Tegels

PVC tegels

Ben je op zoek naar een mooie vloer en gaat je voorkeur uit naar PVC tegels? Dan zit je bij Het Vloeren Magazijn helemaal goed! Wij hebben een ruim assortiment aan PVC tegels en dat altijd met laagste prijs. Uiteraard hebben wij ook een gratis stalen service, zodat je altijd eerst thuis kunt kijken of de vloer past zoals jij het je had voorgesteld. Onze plaklaminaat vloerdelen zijn van hoge kwaliteit en daardoor haast niet van echte natuurstenen vloeren of houten vloeren te onderscheiden.

Ruime collectie PVC tegels

Bij Het Vloeren Magazijn hebben wij een uitgebreide collectie aan allerlei PVC vloeren. Dus ben je van plan om een PVC vloer te leggen en het liefst een van PVC tegels? Bekijk dan ons grote assortiment PVC tegels. Wij hebben PVC tegels als PVC kliktegel maar ook PVC tegels om te lijmen. Er is altijd wel een PVC tegelvloer die aansluit bij jouw wensen.

PVC tegels met uitstraling

Uiteraard bieden wij onze PVC tegels in verschillende dikte aan. Bij het kiezen van de PVC tegel dikte wordt een onderscheid gemaakt tussen de plank dikte en de dikte van de slijtlaag. Dankzij de filters in ons menu, kun je eenvoudig selecteren op de PVC tegel dikte die bij je past. Bij het gebruik van PVC tegels in een ruimte die druk bezocht wordt en waar de PVC vloer dus veel te voortduren heeft, raden wij een dikkere slijtlaag aan.

PVC vloertegels kunnen overal

PVC tegels zijn vochtbestendig en kunnen prima worden gelegd in een ruimte met vloerverwarming. Ontdek hier meer over de voordelen van een PVC vloer. Ons aanbod aan PVC tegels is net zo divers als jouw wensen, of je nu wil gaan voor een kek kleurtje, de populaire mozaïek look of PVC betonlook. Ook in click PVC in de wit laminaat look en iedere denkbare natuursteen look hebben wij volop keuze. De perfecte PVC tegel vind je dus bij ons!

A-Merken PVC Tegel

Wij verkopen alle PVC Tegels van vele A-merken. Zoals Therdex PVC Tegels

Peter Adriaansen
Peter Adriaansen
2023-01-26
Hoogste kwaliteit voor een acceptabele prijs. Prima service en uitstekende communicatie met de klant. Kan Het Vloerenmagazijn bij iedereen van harte aanbevelen.
Bram Leander
Bram Leander
2023-01-26
Goed en professioneel bedrijf! Op locatie met samples om duidelijk de kleur te kunnen bepalen, vooraf nog een inspecteur langs geweest om te controleren of wat verkocht is ook haalbaar is in de verwerking. Daarnaast flexibele verwerkers die ook graag meedenken. Wij hadden een uitdagende (onder)vloer, maar het resultaat is volledig naar wens. Echt een aanrader!
Casper ten Bokkel
Casper ten Bokkel
2023-01-26
Wij hebben zowel visgraat pvc als vloerbedekking laten leggen door het vloerenmagazijn. Het contact was gelijk goed en ook de kwaliteit van leggen is wat ons betreft perfect! Inmiddels hebben we ze aangeraden bij vrienden en familie en zijn ze op meerdere plekken geweest. Onze ervaring is dat ze op tijd komen en snel opleveren.
Erik Blokland
Erik Blokland
2023-01-16
Jarno Cardol
Jarno Cardol
2022-12-12
Ik heb al verschillende vloeren bij deze partij gekocht en altijd goede kwaliteit en goede service. Ik raad het iedereen aan
Manon Sessink
Manon Sessink
2022-12-02
Super communicatie en helemaal blij met onze nieuwe vloer!
Ilse Van Duppen
Ilse Van Duppen
2022-10-31
Zij hebben een pvc vloer gelegd op onze buitenschoolse opvang, fijn contact, sneller reactie én supersnel gelegd. Er wordt netjes gewerkt en zijn erg vriendelijk. Wij zijn heel erg tevreden en alle kinderen en ouders vinden de vloer ook erg mooi!
Imke Saris
Imke Saris
2022-10-19
Heel fijn en direct contact met Dirk en fijn dat ze vrijblijvend met stalen langs komen. Ziet er thuis toch altijd anders uit dan in de winkel. Dirk denkt super goed mee en we zouden zo onze pvc vissengraat weer bij het vloerenmagazijn bestellen!
Helmich Visscher
Helmich Visscher
2021-06-11

De praktijk inspireer je zelf!

Nieuws en inspiratie