PVC Tegels

Home » PVC Tegels
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
Filter by Categories
PVC
Tapijttegels

PVC tegels van bekende A-merken

Ben je op zoek naar mooie pvc vloertegels en gaat je voorkeur uit naar PVC tegels? Dan zit je bij Het Vloeren Magazijn helemaal goed! Wij hebben een ruim assortiment aan PVC tegels en dat altijd met laagste prijs. Van Therdex, Belakos, Ambiant, Montinique. Uiteraard hebben wij ook een gratis stalen service, zodat je altijd eerst thuis kunt kijken of de vloer past zoals jij het je had voorgesteld. Onze plaklaminaat vloerdelen zijn van hoge kwaliteit en daardoor haast niet van echte natuurstenen vloeren of houten vloeren te onderscheiden.

Ruime collectie in PVC vloertegels

Bij Het Vloeren Magazijn hebben wij een uitgebreide collectie aan allerlei PVC vloertegels. Dus ben je van plan om een PVC vloer te leggen en het liefst een van PVC tegels? Bekijk dan ons grote assortiment PVC tegels. Wij hebben PVC tegels als PVC kliktegel maar ook PVC tegels om te lijmen. Er is altijd wel een PVC tegelvloer die aansluit bij jouw wensen.

PVC tegels met uitstraling

Uiteraard bieden wij onze PVC tegels in verschillende dikte aan. Bij het kiezen van de vloertegel dikte wordt een onderscheid gemaakt tussen de plank dikte en de dikte van de slijtlaag. Dankzij de filters in ons menu, kun je eenvoudig selecteren op de PVC tegel dikte die bij je past. Bij het gebruik van PVC tegels in een ruimte die druk bezocht wordt en waar de PVC vloer dus veel te voortduren heeft, raden wij een dikkere slijtlaag aan.

PVC vloertegels kunnen overal

PVC tegels zijn vochtbestendig en kunnen prima worden gelegd in een ruimte met vloerverwarming. Ontdek hier meer over de voordelen van een PVC vloer. Ons aanbod aan PVC tegels is net zo divers als jouw wensen, of je nu wil gaan voor een kek kleurtje, de populaire mozaïek look of PVC betonlook. Ook in click PVC in de wit laminaat look en iedere denkbare natuursteen look hebben wij volop keuze. De perfecte PVC tegel vind je dus bij ons!