Gratis kleurstalen

Gratis advies aan huis

Groot assortiment

Vakkundige stoffeerders

Gratis kleurstalen

Gratis advies aan huis

Groot assortiment

Vakkundige stoffeerders

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 4.9/5 op basis van 43 reviews

Pvc visgraat vloeren aanbieding

PVC vloeren Pvc visgraat vloeren aanbieding

Pvc visgraat vloeren aanbieding

Tijdelijk kunt u profiteren van een scherpe pvc visgraat actie. Wij hebben voor deze aanbieding pvc visgraat vloer in 5 verschillende dessins.

In deze All-in actieprijs zit het thuisadvies, inmeten, egaliseren en leggen bij in. Geen verassingen achteraf!
Wil je gebruik maken van onze thuisservice, laat je gegevens achter en wij nemen contact op! Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Hoe gaan wij te werk?

Nadat je de gegevens het ingevuld, nemen wij een dezer dagen telefonisch contact met u op om uw wensen rustig te bespreken en te kijken of hetgeen dat u wilt mogelijk is.

Vervolgens komen wij – indien u dit wilt – graag geheel gratis bij u langs voor advies en nemen direct alle stalen vloeren mee. Op die manier kunt u de vloeren ook gelijk zien en kijken of het past bij uw interieur.

Op basis van uw wensen brengen wij vervolgens een scherpe offerte uit. Nergens anders vindt u de beste prijs-kwaliteitverhouding! Wij leveren én plaatsen alleen A-kwaliteit vloeren en zijn al jaren actief als vloerspecialist.

Wij nemen een dezer dagen telefonisch contact met u op. Heeft u in de tussentijd vragen? Dan mag u ons uiteraard ook bellen. Wij zijn bereikbaar via: 0628241385.

De waardering van hetvloerenmagazijn.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 49 reviews.