Pvc Hongaarse Punt vloer leggen in Oud-Beijerland

Pvc Hongaarse Punt vloer leggen in Oud-Beijerland
Johannes poststraat 9
Oud-Beijerland Zuid-Holland Nederland

Ook geïnteresseerd in het leggen van een PVC vloer in Oud-Beijerland

Wij hebben voor deze klant een mooie PVC vloer mogen leggen. Deze klant heeft nu met de nieuwe pvc vloer veel voordelen. PVC is zeer geschikt voor uw woning, kantoor of winkel. De PVC vloer is opgebouwd uit verschillende lagen en is daardoor oersterk. Het is makkelijk in onderhoud en een losse plank is eenvoudig te vervangen. Het heeft een geluiddempende werking en is veel minder gehorig dan bijvoorbeeld een laminaatvloer. PVC is zeer geschikt voor vloerverwarming. De vloer wordt volledig gelijmd op de ondervloer waardoor de warmte goed geleid wordt. Voorzien een voelbare structuur bijvoorbeeld een houtnerf PVC heeft een brandvertragende eigenschap. PVC is leverbaar in stroken van verschillende afmetingen en diktes welke bijna niet te onderscheiden zijn van echt hout.

Ben je ook op zoek naar een pvc vloer in de regio Zuid-Holland

Maak dan gebruik van onze jarenlange ervaring voor het leggen van PVC vloeren. Wij adviseren u niet alleen, maar onderzoeken u woning ook gratis op ventilatie. Vraag dan nu een offerte aan. Onze adviseurs komen gewoon bij je thuis. Wij nemen diverse stalen mee, en maken een offerte op maat! En dit alles is geheel vrijblijvend!

Wouter Leusink
Wouter Leusink
2023-03-09
Top service alles snel en vakkundig geregeld
Jacky Weeber
Jacky Weeber
2023-02-16
Heel fijn bedrijf, flexibel en prijs kwaliteit helemaal goed! Wij komen terug voor de overige hotelkamers. Dankjewel voor de service.
Mark&Rachel van den Berg
Mark&Rachel van den Berg
2023-02-02
Echte vakmensen! Werken ontzettend snel en nauwkeurig. Zeer zeker aan te bevelen.
Linda
Linda
2023-02-01
Komen langs op locatie met staaltjes waardoor je direct idee krijgt bij de vloer in eigen ruimte. Snelle communicatie en goed overleg. Vloer is erg mooi en snel gelegd. Zeer tevreden!
Peter Adriaansen
Peter Adriaansen
2023-01-26
Hoogste kwaliteit voor een acceptabele prijs. Prima service en uitstekende communicatie met de klant. Kan Het Vloerenmagazijn bij iedereen van harte aanbevelen.
Bram Leander
Bram Leander
2023-01-26
Goed en professioneel bedrijf! Op locatie met samples om duidelijk de kleur te kunnen bepalen, vooraf nog een inspecteur langs geweest om te controleren of wat verkocht is ook haalbaar is in de verwerking. Daarnaast flexibele verwerkers die ook graag meedenken. Wij hadden een uitdagende (onder)vloer, maar het resultaat is volledig naar wens. Echt een aanrader!
Casper ten Bokkel
Casper ten Bokkel
2023-01-26
Wij hebben zowel visgraat pvc als vloerbedekking laten leggen door het vloerenmagazijn. Het contact was gelijk goed en ook de kwaliteit van leggen is wat ons betreft perfect! Inmiddels hebben we ze aangeraden bij vrienden en familie en zijn ze op meerdere plekken geweest. Onze ervaring is dat ze op tijd komen en snel opleveren.
Jarno Cardol
Jarno Cardol
2022-12-12
Ik heb al verschillende vloeren bij deze partij gekocht en altijd goede kwaliteit en goede service. Ik raad het iedereen aan

De praktijk inspireer je zelf!

Nieuws en inspiratie