PVC visgraat vloer leggen in Zoetermeer

PVC visgraat vloer leggen in Zoetermeer
Weigeliapark 45
Zoetermeer Zuid-Holland Nederland

Ook geïnteresseerd in het leggen van een PVC vloer in Zoetermeer

Wij hebben voor deze klant een mooie PVC vloer mogen leggen. Deze klant heeft nu met de nieuwe pvc vloer veel voordelen. PVC is zeer geschikt voor uw woning, kantoor of winkel. De PVC vloer is opgebouwd uit verschillende lagen en is daardoor oersterk. Het is makkelijk in onderhoud en een losse plank is eenvoudig te vervangen. Het heeft een geluiddempende werking en is veel minder gehorig dan bijvoorbeeld een laminaatvloer. PVC is zeer geschikt voor vloerverwarming. De vloer wordt volledig gelijmd op de ondervloer waardoor de warmte goed geleid wordt. Voorzien een voelbare structuur bijvoorbeeld een houtnerf PVC heeft een brandvertragende eigenschap. PVC is leverbaar in stroken van verschillende afmetingen en diktes welke bijna niet te onderscheiden zijn van echt hout.

Ben je ook op zoek naar een pvc vloer in de regio Zuid-Holland

Maak dan gebruik van onze jarenlange ervaring voor het leggen van PVC vloeren. Wij adviseren u niet alleen, maar onderzoeken u woning ook gratis op ventilatie. Vraag dan nu een offerte aan. Onze adviseurs komen gewoon bij je thuis. Wij nemen diverse stalen mee, en maken een offerte op maat! En dit alles is geheel vrijblijvend!

Peter Adriaansen
Peter Adriaansen
2023-01-26
Hoogste kwaliteit voor een acceptabele prijs. Prima service en uitstekende communicatie met de klant. Kan Het Vloerenmagazijn bij iedereen van harte aanbevelen.
Bram Leander
Bram Leander
2023-01-26
Goed en professioneel bedrijf! Op locatie met samples om duidelijk de kleur te kunnen bepalen, vooraf nog een inspecteur langs geweest om te controleren of wat verkocht is ook haalbaar is in de verwerking. Daarnaast flexibele verwerkers die ook graag meedenken. Wij hadden een uitdagende (onder)vloer, maar het resultaat is volledig naar wens. Echt een aanrader!
Casper ten Bokkel
Casper ten Bokkel
2023-01-26
Wij hebben zowel visgraat pvc als vloerbedekking laten leggen door het vloerenmagazijn. Het contact was gelijk goed en ook de kwaliteit van leggen is wat ons betreft perfect! Inmiddels hebben we ze aangeraden bij vrienden en familie en zijn ze op meerdere plekken geweest. Onze ervaring is dat ze op tijd komen en snel opleveren.
Erik Blokland
Erik Blokland
2023-01-16
Jarno Cardol
Jarno Cardol
2022-12-12
Ik heb al verschillende vloeren bij deze partij gekocht en altijd goede kwaliteit en goede service. Ik raad het iedereen aan
Manon Sessink
Manon Sessink
2022-12-02
Super communicatie en helemaal blij met onze nieuwe vloer!
Ilse Van Duppen
Ilse Van Duppen
2022-10-31
Zij hebben een pvc vloer gelegd op onze buitenschoolse opvang, fijn contact, sneller reactie én supersnel gelegd. Er wordt netjes gewerkt en zijn erg vriendelijk. Wij zijn heel erg tevreden en alle kinderen en ouders vinden de vloer ook erg mooi!
Imke Saris
Imke Saris
2022-10-19
Heel fijn en direct contact met Dirk en fijn dat ze vrijblijvend met stalen langs komen. Ziet er thuis toch altijd anders uit dan in de winkel. Dirk denkt super goed mee en we zouden zo onze pvc vissengraat weer bij het vloerenmagazijn bestellen!
Helmich Visscher
Helmich Visscher
2021-06-11

De praktijk inspireer je zelf!

Nieuws en inspiratie