Oldeneel

Bent u op zoek naar PVC Vloeren in Oldeneel?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn van Het Vloeren Magazijn landelijk georiënteerd. Wij rijden met onze bussen vol met PVC Vloeren door het hele land, om bij u thuis de pvc vloeren te laten zien. Lees hieronder onze werkwijze in Zwolle

✔️ Het beste advies bij u thuis!
Wij komen met onze bus vol stalen bij u thuis. Wij rijden met onze bus met PVC Vloeren tot Oldeneel. U bent aan het oriënteren, dus u heeft nog een aantal vragen. Nadat we de vloerstalen hebben bekeken en de antwoorden op al uw vragen hebben gegeven, gaan we ongeveer het benodigde aantal meters op nemen. Aan de hand van deze gegevens gaan onze adviseurs weer naar huis. Ze werken dan een offerte uit.

✔️ Offerte direct op maat
Nadat wij de offerte hebben uitgebracht, ziet u bij ons op de offerte het aantal uitgewerkte vierkante meters staan. Wij rekenen met all in prijzen.
Wat zit hier bij in? We primeren de ondervloer. Dit zorgt ervoor dat de egaline goed blijft zitten op de huidige vloer. Hierna gaan we egaliseren met 3mm egaline. Nadat het gedroogd is, komen onze vloerenleggers terug, om de vloer nog 1 keer op te schuren, zodat alle kleine puntjes ook vlak zijn. Nu gaan we de vloer leggen.

✔️ Scherpe all in pvc actie prijzen!
De pvc rechte actie plank vloeren kunt u al gelegd en wel hebben vanaf €60,- per vierkante meter.
De pvc visgraat actie vloeren kunt u al gelegd en wel hebben vanaf €65,- per vierkante meter.
De pvc hongaarse punt actie vloeren kunt u al gelegd en wel hebben vanaf €70,- per vierkante meter.

✔️ Wilt u meer informatie, of wil je een afspraak inplannen in Oldeneel (Overijssel)?
Ook dit zit bij de prijs in. Geen verassingen achteraf. Geen verborgen kosten. Gewoon de juiste prijs!
Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

  Wouter Leusink
  Wouter Leusink
  2023-03-09
  Top service alles snel en vakkundig geregeld
  Jacky Weeber
  Jacky Weeber
  2023-02-16
  Heel fijn bedrijf, flexibel en prijs kwaliteit helemaal goed! Wij komen terug voor de overige hotelkamers. Dankjewel voor de service.
  Mark&Rachel van den Berg
  Mark&Rachel van den Berg
  2023-02-02
  Echte vakmensen! Werken ontzettend snel en nauwkeurig. Zeer zeker aan te bevelen.
  Linda
  Linda
  2023-02-01
  Komen langs op locatie met staaltjes waardoor je direct idee krijgt bij de vloer in eigen ruimte. Snelle communicatie en goed overleg. Vloer is erg mooi en snel gelegd. Zeer tevreden!
  Peter Adriaansen
  Peter Adriaansen
  2023-01-26
  Hoogste kwaliteit voor een acceptabele prijs. Prima service en uitstekende communicatie met de klant. Kan Het Vloerenmagazijn bij iedereen van harte aanbevelen.
  Bram Leander
  Bram Leander
  2023-01-26
  Goed en professioneel bedrijf! Op locatie met samples om duidelijk de kleur te kunnen bepalen, vooraf nog een inspecteur langs geweest om te controleren of wat verkocht is ook haalbaar is in de verwerking. Daarnaast flexibele verwerkers die ook graag meedenken. Wij hadden een uitdagende (onder)vloer, maar het resultaat is volledig naar wens. Echt een aanrader!
  Casper ten Bokkel
  Casper ten Bokkel
  2023-01-26
  Wij hebben zowel visgraat pvc als vloerbedekking laten leggen door het vloerenmagazijn. Het contact was gelijk goed en ook de kwaliteit van leggen is wat ons betreft perfect! Inmiddels hebben we ze aangeraden bij vrienden en familie en zijn ze op meerdere plekken geweest. Onze ervaring is dat ze op tijd komen en snel opleveren.
  Jarno Cardol
  Jarno Cardol
  2022-12-12
  Ik heb al verschillende vloeren bij deze partij gekocht en altijd goede kwaliteit en goede service. Ik raad het iedereen aan

  De praktijk inspireer je zelf!

  Nieuws en inspiratie