Tapijt vloeren

Tapijt vloeren

Onze tapijt vloeren

Een tapijt vloer is erg populair in Nederland en één van de meest gelegde vloersoorten. Waarom? Tapijt heeft een goed isolerende werking, houdt warme lucht vast tussen de pooldraden en dempt geluid. Daarnaast is een tapijt vloer tegenwoordig makkelijk schoon te houden en oersterk. De afgelopen jaren is er een enorme ontwikkeling geweest in soorten materialen en coatings, zo kun je vlekken makkelijk verwijderen en is tapijt anti-allergeen.

Heb je huisdieren, jonge kinderen of bijvoorbeeld stoelen met wieltjes? Houd bij het uitzoeken van het soort garen en vloer rekening met dit gebruik en laat je altijd voorafgaand goed adviseren over de toepassing ervan.

Actie: Laat tijdelijk gratis je trap stofferen en betaal alléén de kosten van het tapijt en € 60,- lijmkosten. Maak vandaag nog een afspraak!

Waarom kies je voor Het Vloerenmagazijn?

Thuisservice: gratis advies aan huis en inmeten
Betrouwbaar: op alle vloeren 15 jaar garantie
Rechtstreeks uit de fabriek in Genemuiden
Topmerken tegen scherpe prijzen
Gelegd én ongelegd

Ervaar het tapijt zelf!

Boek onze thuisservice in en wij komen gratis bij je langs voor advies en nemen direct onze tapijtstalen mee

Maak een afspraak
Lees onze brochure

Projecttapijt

Projecttapijt is geschikt voor zwaar gebruik en bestemd voor commerciële toepassingen zoals: hotelkamers, kantoorruimtes, restaurants, gangen en trappen. Het tapijt is gemaakt van 100% polyamide garen en heeft daardoor een lange levensduur. Polyamide heeft als eigenschap dat het makkelijk én goed schoon te houden is en een geluiddempende werking heeft.

Prijzen projecttapijt
Variërend van € 3,- tot € 100,- per m2, direct leverbaar en inclusief leggen

Offerte aanvragen >

Hoogpolig tapijt vloer

Hoogpolig tapijt is geschikt voor woongebruik en geeft je woning extra sfeer en warmte. Het tapijt is in meerdere soorten en in verschillende garen verkrijgbaar: polyamide, polyester en nylon. Polyamide is oersterk en antistatisch. Qua onderhoud is het belangrijk dat je regelmatig het tapijt stofzuigt zodat de garen overeind blijven.

Prijzen hoogpolig tapijt
Variërend van € 3,- tot €100,- m2, direct leverbaar en inclusief leggen

Offerte aanvragen >

Laagpolig tapijt vloer

Laagpolig tapijt – of bouclé – heeft dezelfde eigenschappen als projecttapijt. Wij leveren laagpolig tapijt in verschillende soorten garen: polyamide, wol, polyester en nylon. Wol is de duurzaamste variant: wol is een natuurlijk product en reinigt zichzelf, polyamide is daarentegen de sterkste variant. Laagpolig tapijt is sterker dan een hoogpolig tapijt, is makkelijker in onderhoud en goed te reinigen.

Prijzen laagpolig tapijt
Variërend van € 3,- tot– € 100,- per m2, direct leverbaar en inclusief leggen

Offerte aanvragen >

Sisal tapijt vloer

Sisal tapijt leggen wij vaak in slaapkamers, trappen of appartementen en is minder geschikt voor zwaar gebruik. Sisal is een natuurlijk product – de vezel komt van de sisal plant – en is oersterk, maar minder kleurvast en handig in onderhoud. Net als met wol heeft sisal de eigenschap dat het zichzelf reinigt. Leuk, sisal is in alle kleuren van de regenboog verkrijgbaar en kopen wij in uit Zuid Amerika.

Prijzen hoogpolig tapijt
Variërend van € 10,- tot €30,- m2, direct leverbaar en inclusief leggen

Offerte aanvragen >

Wollen tapijt vloer

Wil je een exclusief product, met een sjieke uitstraling en 100% natuurlijk materiaal? Dan kies je voor een echt geweven wollen tapijt. De wolvezel is al een paar keer genoemd om zijn unieke eigenschappen: wol is zelfreinigend, heeft een isolerende werking, is veerkrachtig en uniek om zijn elastische werking. Wol is een hoogwaardig product en geeft sfeer aan je ruimte.

Prijzen geweven wol tapijt
Variërend van € 3,- tot €100 per m2, direct leverbaar en inclusief leggen

Offerte aanvragen >

Traplopers

Traplopers zijn verkrijgbaar in diverse soorten garen, kleuren en motieven. Onze stoffeerders werken de zijkanten van de trapreden af met een stoffen band van 2 tot 5 cm. Deze band kun je naar eigen inzicht kiezen en is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Voor een mooi resultaat is het slim de traplopers te laten monteren en afwerken door onze vakkundige specialisten.

Prijzen tapijt loper
Variërend van € 30,- tot € 50,- per traptrede

Offerte aanvragen >

ONTDEK ONZE VRIJBLIJVENDE THUISSERVICE EN BEKIJK DIRECT
WELKE KLEUR- EN STOFSTALEN PASSEN BIJ JOUW INTERIEUR

Maak een afspraak

Thuisservice

Maak gebruik van de unieke thuisservice van Het Vloerenmagazijn. Onze experts komen gratis bij je langs voor advies en nemen direct tapijt stalen mee

Rechtstreeks uit de fabriek

Onze vloeren kopen we rechtstreeks in uit de (tapijt)fabriek, zo kunnen we de prijs laag houden en goede kwaliteit garanderen

Scherpe offertes

Het Vloerenmagazijn garandeert je de beste vloeren, service en garantie voor een scherpe prijs. Het verschil tussen ‘goedkoop’ en een goede koop!