Hoe werkt een plak pvc vloer leggen?

Een pvc plak vloer leggen gebeurt met losse pvc stroken. Deze delen worden verlijmd. Door deze werkwijze is een ondervloer niet nodig. Bovendien kan plak pvc in verschillende richtingen worden gelegd. Denk aan visgraat of Hongaarse punt

Wat is beter, een klik of plak pvc vloer?

Klik of plak pvc is niet per se beter, het draait om de situatie waarin de vloer gelegd moet worden en jouw persoonlijke voorkeuren. Voor plak pvc vloeren is bijvoorbeeld geen ondervloer nodig. Wil je ontdekken of klik of plak pvc het beste bij jou past? Neem dan contact met ons op voor advies op … Lees meer

Wat kosten project pvc vloeren?

De kosten van een project pvc vloer zijn uiteraard afhankelijk van de specifieke omstandigheden en wensen voor jouw project. Doordat wij als familiebedrijf de kosten lager kunnen houden dan onze concurrenten, kunnen we jouw pvc vloer project altijd tegen een scherpe prijs realiseren.

Waarom kiezen voor een pvc-projectvloer?

Pvc is een bijzonder stevig, duurzaam en slijtvast materiaal. Daardoor is het bij uitstek geschikt om dienst te doen als vloer in een project waar de dagelijkse belasting hoog zal zijn. Daarnaast is het leverbaar in verschillende stijlen, waardoor aansluiting bij de stijl van het project nooit een probleem is.

Wat is een projectvloer?

Een projectvloer verwijst specifiek naar een vloer in grotere projecten dan huiselijk gebruik. Denk aan bedrijfs- en kantoorruimtes, zorginstellingen of cafetaria’s. Dergelijke projecten vragen iets anders van een vloer dan reguliere bewoning. Een projectvloer plaatsen is dan ook vakwerk.

Peter Adriaansen
Peter Adriaansen
2023-01-26
Hoogste kwaliteit voor een acceptabele prijs. Prima service en uitstekende communicatie met de klant. Kan Het Vloerenmagazijn bij iedereen van harte aanbevelen.
Bram Leander
Bram Leander
2023-01-26
Goed en professioneel bedrijf! Op locatie met samples om duidelijk de kleur te kunnen bepalen, vooraf nog een inspecteur langs geweest om te controleren of wat verkocht is ook haalbaar is in de verwerking. Daarnaast flexibele verwerkers die ook graag meedenken. Wij hadden een uitdagende (onder)vloer, maar het resultaat is volledig naar wens. Echt een aanrader!
Casper ten Bokkel
Casper ten Bokkel
2023-01-26
Wij hebben zowel visgraat pvc als vloerbedekking laten leggen door het vloerenmagazijn. Het contact was gelijk goed en ook de kwaliteit van leggen is wat ons betreft perfect! Inmiddels hebben we ze aangeraden bij vrienden en familie en zijn ze op meerdere plekken geweest. Onze ervaring is dat ze op tijd komen en snel opleveren.
Erik Blokland
Erik Blokland
2023-01-16
Jarno Cardol
Jarno Cardol
2022-12-12
Ik heb al verschillende vloeren bij deze partij gekocht en altijd goede kwaliteit en goede service. Ik raad het iedereen aan
Manon Sessink
Manon Sessink
2022-12-02
Super communicatie en helemaal blij met onze nieuwe vloer!
Ilse Van Duppen
Ilse Van Duppen
2022-10-31
Zij hebben een pvc vloer gelegd op onze buitenschoolse opvang, fijn contact, sneller reactie én supersnel gelegd. Er wordt netjes gewerkt en zijn erg vriendelijk. Wij zijn heel erg tevreden en alle kinderen en ouders vinden de vloer ook erg mooi!
Imke Saris
Imke Saris
2022-10-19
Heel fijn en direct contact met Dirk en fijn dat ze vrijblijvend met stalen langs komen. Ziet er thuis toch altijd anders uit dan in de winkel. Dirk denkt super goed mee en we zouden zo onze pvc vissengraat weer bij het vloerenmagazijn bestellen!
Helmich Visscher
Helmich Visscher
2021-06-11

De praktijk inspireer je zelf!

Nieuws en inspiratie