Het belangrijkste bij het leggen van een pvc vloer, is dat de ondergrond vlak is. Hiervoor gaan wij de cementdekvloer primeren en egaliseren. Daarna schuren wij de ondergrond nog 1 keer vlak en lijmen de ondergrond in. Wij gebruiken hiervoor speciale pvc contactlijm. Hierna bepalen wij de lijn en leggen de stroken pvc.

Pvc kenmerkt zich aan het feit, dat je heel eenvoudig met een stanleymes door de toplaag van de pvc kan snijden. Je kan de plank nu door breken. Het reststuk kun je gebruiken aan de andere kant van de ruimte. Bij een rechte plank moet je rekenen op 5% snijverlies op de gehele oppervlakte. Bij visgraat motief is dit 10% snijverlies. Bij pvc hongaarse punt zal dit rond de 10% zijn.

Een pvc plak vloer leggen gebeurt met losse pvc stroken. Deze delen worden verlijmd. Door deze werkwijze is een ondervloer niet nodig. Bovendien kan plak pvc in verschillende richtingen worden gelegd. Denk aan visgraat of Hongaarse punt

Categorie: Project PVC

Pvc is een bijzonder stevig, duurzaam en slijtvast materiaal. Daardoor is het bij uitstek geschikt om dienst te doen als vloer in een project waar de dagelijkse belasting hoog zal zijn. Daarnaast is het leverbaar in verschillende stijlen, waardoor aansluiting bij de stijl van het project nooit een probleem is.

Klik of plak pvc is niet per se beter, het draait om de situatie waarin de vloer gelegd moet worden en jouw persoonlijke voorkeuren. Voor plak pvc vloeren is bijvoorbeeld geen ondervloer nodig. Wil je ontdekken of klik of plak pvc het beste bij jou past? Neem dan contact met ons op voor advies op maat.

Categorie: Project PVC

Een projectvloer verwijst specifiek naar een vloer in grotere projecten dan huiselijk gebruik. Denk aan bedrijfs- en kantoorruimtes, zorginstellingen of cafetaria’s. Dergelijke projecten vragen iets anders van een vloer dan reguliere bewoning. Een projectvloer plaatsen is dan ook vakwerk.

Alleen het leggen van een pvc vloer wordt bij Het Vloeren Magazijn niet aangeboden. Wij leveren een totaalservice voor het leggen van uw droomvloer. Wij rekenen een prijs per m2 variërend van €55,- tot €75,- per m2. Wij komen graag vrijblijvend bij je langs, wij geven je graag advies over onze pvc vloeren. We nemen een bus vol met stalen mee. Onze adviseur maakt dan een vrijblijvende offerte op basis van jouw wensen.

Mogen wij bij u langskomen?

Categorie: Project PVC

De kosten van een project pvc vloer zijn uiteraard afhankelijk van de specifieke omstandigheden en wensen voor jouw project. Doordat wij als familiebedrijf de kosten lager kunnen houden dan onze concurrenten, kunnen we jouw pvc vloer project altijd tegen een scherpe prijs realiseren.

Bij Het Vloeren Magazijn kun je een pvc vloer bestellen inclusief egaliseren en leggen. Wij hebben all-in prijzen variërend tussen de €55,- en €75,- euro. Voor deze prijs komen wij gratis vrijblijvend bij jou langs. Wij geven advies en laten onze showborden zien. Op basis van jouw wensen, maken wij een offerte.

Mogen wij een offerte maken?

Categorie: Kosten

De kosten voor pvc vloeren variëren tussen de €29,95 en 59,95 per m2. Wij werken bij Het Vloeren Magazijn met All-in prijzen. Dit betekent dat als je een vloer bij ons besteld, dat onze vloerspecialisten deze komen inmeten, primeren, egaliseren en leggen! De kosten zijn bij Het Vloeren Magazijn variërend tussen de €55,- per m2 en €75,- per m2.

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Pvc vloeren zijn kunststof vloeren die bijna niet te onderscheiden zijn van houten vloeren. De voordelen van een kunststof vloer is dat deze makkelijk schoon te houden is. Een pvc vloer is er in verschillende designs en structuren. Pvc vloeren moeten gelegd worden op een vlakke egale ondergrond.

De praktijk inspireer je zelf!

Nieuws en inspiratie