Enviro Flooring PVC

Home » PVC Vloeren » Enviro Flooring » Enviro Flooring PVC
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
Filter by Categories
PVC
Tapijttegels

Enviro Flooring: Duurzaam en stijlvol PVC. Ontdek de elegantie van de PVC vloeren van Enviro Flooring. De Enviro Flooring PVC collectie bestaat uit 6 kleuren en 2 verschillende patronen.

Lees verder
PVC Vloeren Keuzehulp

Hulp nodig bij uw keuze?
Begin bij de online keuzehulp

Start keuzehulp

Enviro Flooring: Duurzaam en stijlvol PVC. Ontdek de elegantie van de PVC vloeren van Enviro Flooring. De Enviro Flooring PVC collectie bestaat uit 6 kleuren en 2 verschillende patronen.

De Enviro Flooring collectie: Kleuren en patronen

C001 – Een vloer met een zachte eikenkleur die een gezellige sfeer creëert. Deze kleur is veelzijdig en staat goed in zowel moderne als traditionele interieurs.

C002 – Een lichte, bijna beige vloer met een eenvoudig patroon. Het ziet eruit als hout en voelt prettig aan onder de voeten.

C003 – Deze vloer heeft een warme goudkleur. Het patroon is verfijnd en zorgt voor een chique uitstraling. Het oppervlak heeft een houtachtige textuur.

C004 – Deze vloer heeft meer dan de andere soorten variatie in verschillende bruin tinten. Het patroon is levendig en geeft elke kamer een speelse look.

C005 – C005 is een donkerdere vloer met veel tekening in het houtpatroon, waardoor het een stoere uitstraling heeft.

C006 – Een rustige, egaal gekleurde vloer die een kalme sfeer geeft. Het patroon is subtiel, wat mooi past in een strakke inrichting.

De PVC vloeren zijn beschikbaar in een eigentijdse rechte plank vloer of een moderne visgraat vloer.

De Enviro Flooring collectie: Kleuren en patronen

C001 - Een vloer met een zachte eikenkleur die een gezellige sfeer creëert. Deze kleur is veelzijdig en staat goed in zowel moderne als traditionele interieurs.C002 - Een lichte, bijna beige vloer met een eenvoudig patroon. Het ziet eruit als hout en voelt prettig aan onder de voeten.C003 - Deze vloer heeft een warme goudkleur. Het patroon is verfijnd en zorgt voor een chique uitstraling. Het oppervlak heeft een houtachtige textuur.C004 - Deze vloer heeft meer dan de andere soorten variatie in verschillende bruin tinten. Het patroon is levendig en geeft elke kamer een speelse look.C005 - C005 is een donkerdere vloer met veel tekening in het houtpatroon, waardoor het een stoere uitstraling heeft.C006 - Een rustige, egaal gekleurde vloer die een kalme sfeer geeft. Het patroon is subtiel, wat mooi past in een strakke inrichting.De PVC vloeren zijn beschikbaar in een eigentijdse rechte plank vloer of een moderne visgraat vloer.