Gelasta

Je bent hier Home \ Gelasta
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
Filter by Categories
Nieuws
PVC
Tapijttegels

Gelasta: "Voor iedere ruimte de beste vloer vinden." Dat is de passie van Gelasta. Iedere dag weer. Zo willen ze u als woning- of projectinrichter het meest trendy, innovatieve en betaalbare tapijt, vinyl, laminaat en PVC aanbieden. Dankzij meer dan veertig jaar kennis en ervaring weet Gelasta de weg naar de beste producenten moeiteloos te vinden. We reizen er graag de wereld voor over. En als ze iets niet kunnen vinden? Dan ontwikkeld Gelasta het gewoon zelf in samenwerking met hun fabrikanten. Zo zijn ze uw gids in vloeren voor in huis en op de werkvloer.

Lees verder

Hulp nodig bij uw keuze?
Begin bij de online keuzehulp

Start keuzehulp

Gelasta levert PVC en meer comfort voor jou!

Gelasta: “Voor iedere ruimte de beste vloer vinden.” Dat is de passie van Gelasta. Iedere dag weer. Zo willen ze u als woning- of projectinrichter het meest trendy, innovatieve en betaalbare tapijt, vinyl, laminaat en PVC aanbieden. Dankzij meer dan veertig jaar kennis en ervaring weet Gelasta de weg naar de beste producenten moeiteloos te vinden. We reizen er graag de wereld voor over. En als ze iets niet kunnen vinden? Dan ontwikkeld Gelasta het gewoon zelf in samenwerking met hun fabrikanten. Zo zijn ze uw gids in vloeren voor in huis en op de werkvloer.

Gelasta gaat en staat voor hun vloeren

Voor iedere ruimte de beste vloer vinden. Dat is de passie van Gelasta. Iedere dag weer. Gelasta wil ons als woning- of projectinrichter het meest trendy, innovatieve en betaalbare PVC aanbieden. Dankzij meer dan veertig jaar kennis en ervaring weten we de weg naar de beste producenten moeiteloos te vinden. We reizen er graag de wereld voor over.

Gelasta grote voorraden PVC vloeren

Het hebben van voldoende voorraad is van essentieel belang voor Gelasta. Daarom heeft Gelasta zo’n 1.000.000 m2 aan vloeren op voorraad en zijn ze in hun magazijn dagelijks bezig met het verwerken van containers en vrachtwagens die de nieuwe voorraad komen afleveren.