Gewoon de mooiste PVC vloer

Voor het minste geld!

En die gaat u bij ons krijgen! Wij leveren A-merken pvc vloeren tegen de scherpste prijs. Onze adviseurs hoeven u niet te overtuigen, dat doet u zelf door onze scherpe all-in prijzen!

Vrijblijvend thuisadvies Inclusief gratis inmeten Inclusief 3mm egaliseren Eigen montageteam

  Het_Vloeren_Magazijn_Attico_81_Visgraat

  Een project pvc vloer als perfecte basis

  Een project pvc vloer is de ideale oplossing voor locaties die te maken hebben met intensief gebruik. Een projectvloer van dit materiaal is slijt- en stootvast. Bovendien geeft pvc een stijlvolle en professionele uitstraling

  Projectvloeren moeten tegen een stootje kunnen, een flink stootje, met de intensieve belasting waar ze doorgaans mee te maken krijgen. Dat vraagt om het juiste materiaal, maar ook om de juiste vakman om de vloer te leggen. Bij PVC-Vloeren Magazijn is jouw pvc vloer-project in goede handen.

  De voordelen van project-pvc vloeren

  Projectvloeren vragen om een duurzaam, stevig en slijtvast materiaal. Vaak gaat het immers om vloeren waar dagelijks veel overheen wordt gelopen, die intensief moeten worden schoon gehouden en waar karren, rolstoelen of andere wielen voortdurend overheen rollen.

  Zo’n omgeving vraagt om een pvc vloer. Projecteigenaren kiezen er niet voor niets graag voor als de ondergrond voor hun activiteiten. Of je nu een cafetaria, zorginstelling of druk kantoorgebouw runt: project-pvc vormt de ultieme basis voor iedere werkdag.

  Uiteraard zijn onze project-pvc vloeren leverbaar in verschillende stijlen en designs. Zo is er dus altijd een vloer die past bij de uitstraling die jij voor ogen hebt. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor advies en het bespreken van de mogelijkheden.

  Liever iemand die op locatie meekijkt? Ook dat is mogelijk, vraag hier de thuisservice aan en de vloerenspecialist komt bij jou. Dat is het voordeel van een familiebedrijf met een passie voor vloeren.

  Kies voor een pvc vloer project door een oer-Hollands familiebedrijf

  Minstens net zo belangrijk als het materiaal van jouw nieuwe pvc projectvloer, is de kwaliteit waarmee de vloer gelegd wordt. Want professioneel gelegde project pvc vloeren, daar kun je vele jaren optimaal van genieten. Tegelijkertijd is het kiezen en plaatsen van een vloer een hele onderneming, waar je graag optimaal bij ontzorgd wilt worden. Jij wilt toch ook advies op maat voor jouw pvc-project?

  Kies daarom voor de persoonlijke service en ambachtelijke ervaring van Het Vloerenmagazijn, gebouwd op een generaties lange passie voor de vloerenbranche.

  Als familiebedrijf houden wij onze kosten laag en garanderen we jou een persoonlijke en servicegerichte aanpak. We komen graag op locatie kijken voor advies en een offerte op maat voor de ideale projec -pvc vloer.

  Yvette Langes
  Yvette Langes
  2023-03-22
  Enige tijd geleden een vloer besteld bij het vloeren magazijn. Ondanks dat wij op de grens van Groningen en Drenthe woonden was dit geen probleem. Hierbij verliep de communicatie prettig en professioneel. Maar wat voor ons het verschil maakte tussen andere bedrijven en de keuze op het vloeren magazijn was de no-nonsens mentaliteit van dit bedrijf. Oftewel doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Waarbij er vanuit de klant wordt (mee)gedacht en (mee)gewerkt. Duidelijkheid maar wel met kwaliteit hoog in het vaandel. Uiteraard moest dat dan ook nog blijken bij levering en het leggen van de vloer. Gisteren is de vloer gelegd en..... inderdaad ook de vakkundigheid bij het leveren en leggen van de vloer. We waren er vanuit gegaan dat het 2 dagen werk was maar hoe prettig is het dat het blijkt dat er 3 medewerkers zijn die de vloer in 1 dag gelegd hebben. Hierbij waren het vakbekwame medewerkers die netjes in hun communicatie en werkzaamheden waren. Regelmatig werd er afstemming gezocht met ons als klant. Hoe prettig waarbij wij uiterst tevreden zijn over de communicatie, levering en het leggen van de vloer. Ik zal het bedrijf zekers aanbevelen aan vrienden/familie.
  Cora van den Bor
  Cora van den Bor
  2023-03-21
  Wij hebben een pvc visgraat vloer laten leggen in onze nieuwe woning. Vanaf eerste moment hebben wij heel prettig en persoonlijk contact gehad met het Vloerenmagazijn. Duidelijke communicatie, afspraak = afspraak, korte lijnen en een prachtige vloer geleverd maakt dat wij het Vloerenmagazijn zeker aanbevelen.
  roel meijer
  roel meijer
  2023-03-17
  Hele fijne mensen die professioneel en snel werken, vloer ligt prachtig en ze geven goed advies. Ik ben er erg blij mee. Gr Roelof Meijer
  Wouter Leusink
  Wouter Leusink
  2023-03-09
  Top service alles snel en vakkundig geregeld
  Jacky Weeber
  Jacky Weeber
  2023-02-16
  Heel fijn bedrijf, flexibel en prijs kwaliteit helemaal goed! Wij komen terug voor de overige hotelkamers. Dankjewel voor de service.
  Mark&Rachel van den Berg
  Mark&Rachel van den Berg
  2023-02-02
  Echte vakmensen! Werken ontzettend snel en nauwkeurig. Zeer zeker aan te bevelen.
  Linda
  Linda
  2023-02-01
  Komen langs op locatie met staaltjes waardoor je direct idee krijgt bij de vloer in eigen ruimte. Snelle communicatie en goed overleg. Vloer is erg mooi en snel gelegd. Zeer tevreden!
  Peter Adriaansen
  Peter Adriaansen
  2023-01-26
  Hoogste kwaliteit voor een acceptabele prijs. Prima service en uitstekende communicatie met de klant. Kan Het Vloerenmagazijn bij iedereen van harte aanbevelen.
  Bram Leander
  Bram Leander
  2023-01-26
  Goed en professioneel bedrijf! Op locatie met samples om duidelijk de kleur te kunnen bepalen, vooraf nog een inspecteur langs geweest om te controleren of wat verkocht is ook haalbaar is in de verwerking. Daarnaast flexibele verwerkers die ook graag meedenken. Wij hadden een uitdagende (onder)vloer, maar het resultaat is volledig naar wens. Echt een aanrader!
  Casper ten Bokkel
  Casper ten Bokkel
  2023-01-26
  Wij hebben zowel visgraat pvc als vloerbedekking laten leggen door het vloerenmagazijn. Het contact was gelijk goed en ook de kwaliteit van leggen is wat ons betreft perfect! Inmiddels hebben we ze aangeraden bij vrienden en familie en zijn ze op meerdere plekken geweest. Onze ervaring is dat ze op tijd komen en snel opleveren.

  De praktijk inspireer je zelf!

  Nieuws en inspiratie