Een project PVC vloer als perfecte basis

Home » Een project PVC vloer als perfecte basis
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
Filter by Categories
PVC
Tapijttegels

Een project PVC vloer is de ideale oplossing voor locaties die te maken hebben met intensief gebruik. Een projectvloer van dit materiaal is slijt- en stootvast. Bovendien geeft PVC een stijlvolle en professionele uitstraling.

Projectvloeren moeten tegen een stootje kunnen, een flink stootje, met de intensieve belasting waar ze doorgaans mee te maken krijgen. Dat vraagt om het juiste materiaal, maar ook om de juiste vakman om de vloer te leggen. Bij Het Vloeren Magazijn is jouw PVC vloer-project in goede handen.

De voordelen van project PVC vloeren

Projectvloeren vragen om een duurzaam, stevig en slijtvast materiaal. Vaak gaat het immers om vloeren waar dagelijks veel overheen wordt gelopen, die intensief moeten worden schoon gehouden en waar karren, rolstoelen of andere wielen voortdurend overheen rollen.

Zo’n omgeving vraagt om een pvc vloer. Projecteigenaren kiezen er niet voor niets graag voor als de ondergrond voor hun activiteiten. Of je nu een cafetaria, zorginstelling of druk kantoorgebouw runt: project PVC vormt de ultieme basis voor iedere werkdag.

Uiteraard zijn onze project PVC vloeren leverbaar in verschillende stijlen en designs. Zo is er dus altijd een vloer die past bij de uitstraling die jij voor ogen hebt. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor advies en het bespreken van de mogelijkheden.

Liever iemand die op locatie meekijkt? Ook dat is mogelijk, vraag hier de thuisservice aan en de vloerenspecialist komt bij jou. Dat is het voordeel van een familiebedrijf met een passie voor vloeren.

Room 5 Superior Beige

Kies voor een PVC vloer project door een oer-Hollands familiebedrijf

Minstens net zo belangrijk als het materiaal van jouw nieuwe pvc projectvloer, is de kwaliteit waarmee de vloer gelegd wordt. Want professioneel gelegde project pvc vloeren, daar kun je vele jaren optimaal van genieten. Tegelijkertijd is het kiezen en plaatsen van een vloer een hele onderneming, waar je graag optimaal bij ontzorgd wilt worden. Jij wilt toch ook advies op maat voor jouw PVC project?

Kies daarom voor de persoonlijke service en ambachtelijke ervaring van Het Vloerenmagazijn, gebouwd op een generaties lange passie voor de vloerenbranche.

Als familiebedrijf houden wij onze kosten laag en garanderen we jou een persoonlijke en servicegerichte aanpak. We komen graag op locatie kijken voor advies en een offerte op maat voor de ideale project PVC vloer.