Een project pvc vloer als perfecte basis

Maak direct een afspraak!
Altijd een gratis adviesgesprek! Altijd gratis inmeten! Altijd gratis legservice

Een project pvc vloer is de ideale oplossing voor locaties die te maken hebben met intensief gebruik. Een projectvloer van dit materiaal is slijt- en stootvast. Bovendien geeft pvc een stijlvolle en professionele uitstraling

Projectvloeren moeten tegen een stootje kunnen, een flink stootje, met de intensieve belasting waar ze doorgaans mee te maken krijgen. Dat vraagt om het juiste materiaal, maar ook om de juiste vakman om de vloer te leggen. Bij PVC-Vloeren Magazijn is jouw pvc vloer-project in goede handen.

De voordelen van project-pvc vloeren

Projectvloeren vragen om een duurzaam, stevig en slijtvast materiaal. Vaak gaat het immers om vloeren waar dagelijks veel overheen wordt gelopen, die intensief moeten worden schoon gehouden en waar karren, rolstoelen of andere wielen voortdurend overheen rollen.

Zo’n omgeving vraagt om een pvc vloer. Projecteigenaren kiezen er niet voor niets graag voor als de ondergrond voor hun activiteiten. Of je nu een cafetaria, zorginstelling of druk kantoorgebouw runt: project-pvc vormt de ultieme basis voor iedere werkdag.

Uiteraard zijn onze project-pvc vloeren leverbaar in verschillende stijlen en designs. Zo is er dus altijd een vloer die past bij de uitstraling die jij voor ogen hebt. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor advies en het bespreken van de mogelijkheden.

Liever iemand die op locatie meekijkt? Ook dat is mogelijk, vraag hier de thuisservice aan en de vloerenspecialist komt bij jou. Dat is het voordeel van een familiebedrijf met een passie voor vloeren.

Kies voor een pvc vloer project door een oer-Hollands familiebedrijf

Minstens net zo belangrijk als het materiaal van jouw nieuwe pvc projectvloer, is de kwaliteit waarmee de vloer gelegd wordt. Want professioneel gelegde project pvc vloeren, daar kun je vele jaren optimaal van genieten. Tegelijkertijd is het kiezen en plaatsen van een vloer een hele onderneming, waar je graag optimaal bij ontzorgd wilt worden. Jij wilt toch ook advies op maat voor jouw pvc-project?

Kies daarom voor de persoonlijke service en ambachtelijke ervaring van Het Vloerenmagazijn, gebouwd op een generaties lange passie voor de vloerenbranche.

Als familiebedrijf houden wij onze kosten laag en garanderen we jou een persoonlijke en servicegerichte aanpak. We komen graag op locatie kijken voor advies en een offerte op maat voor de ideale projec -pvc vloer.

Betaalbare kwaliteit

Het Vloerenmagazijn garandeert je de beste vloeren, service en garantie voor een scherpe prijs. Het verschil tussen ‘goedkoop’ en een goede koop!

Goede ervaringen

Onze lange lijst met ervaringen van tevreden klanten spreekt voor zich. Dit geeft jou extra zekerheid dat je met Het Vloerenmagazijn de beste keuze maakt.

Genemuiden

Je bent van harte welkom in onze showroom in Genemuiden. Wij kopen rechtstreeks in uit de fabriek in Genemuiden.

10 tot 15 jaar garantie

Echte garantie op jouw vloer. Wij geven garantie op alles wat stuk gaat, uitgezonderd van normale slijtage

Ontdek onze vrijblijvende thuisservice en bekijk direct welke kleur- en stofstalen passen bij jouw interieur

Thuisservice
Maak gebruik van de unieke thuisservice van Het Vloerenmagazijn.
Onze experts komen gratis bij je langs voor advies en nemen direct tapijt stalen mee

✓ Wij leveren alleen A-kwaliteit vloeren
✓ Alle vloeren kunnen wij leveren én plaatsen
✓ Keuze uit verschillende kleuren en materialen
✓ Beste prijs-kwaliteitverhouding
✓ Wij komen gratis bij je langs voor advies!

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00