Thuisservice

Home » Thuisservice
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
Filter by Categories
PVC
Tapijttegels

Wat voor soort vloer zoek je? Twijfel je over de keuze en wil je graag advies aan huis ontvangen?

Maak dan gebruik van onze unieke thuisservice. Wij komen gratis bij je langs voor advies en nemen direct alle stalen mee.
Een nieuwe vloer is een keuze voor vele jaren, die een groot stempel drukt op de uitstraling van een vertrek. Dat is natuurlijk opwindend, iets om blij van te worden en naar uit te kijken. Maar het kan ook best een beetje spannend zijn. Dat begrijpen we als geen ander bij Het Vloeren Magazijn, met onze generaties aan ervaring in de vloeren wereld. Daarom gaan wij net dat stapje verder om je te helpen de juiste keuze te maken en jou de perfecte PVC vloer te bezorgen.

Wil je een goed beeld hebben van het hele proces van offerte tot het leggen van je vloer? Bekijk onze werkwijze, zo weet je direct wat je kunt verwachten en wie er bij je langs komt:

  1. Maak een afspraak of vraag een offerte aan
  2. Iemand van de adviseurs van Het Vloeren Magazijn komt langs voor advies en neemt direct de stalen mee. Natuurlijk ben je ook welkom in onze showroom in Genemuiden. Net wat jij prettig vindt.
  3. Laat je adviseren, inspireren en kijk welke stalen goed passen bij jouw interieur.
  4. Wil je dat wij jouw vloer gaan leggen, dan gaan we de ruimtes inmeten.
  5. Op basis van jouw wensen en ruimtes ontvang je een offerte.

Ga je akkoord, dan komen onze stoffeerders met alle liefde jouw vloer leggen.

Thuisadvies

Heb je ooit gedacht aan een PVC vloer in jouw huis? Onze PVC vloeren zijn een uitstekende manier om jouw huis een stijlvolle en moderne uitstraling te geven. Deze vloeren zijn erg duurzaam en kunnen jarenlang meegaan. Met de unieke thuisservice van Het Vloeren Magazijn kun je de perfecte vloer voor jouw huis vinden.

Met onze thuisservice kunt je een afspraak maken bij jou thuis met een specialist die je kan helpen bij het kiezen van de juiste PVC vloer. De specialist zal je informeren over verschillende opties, zoals de Hongaarse punt of visgraat. Deze opties zijn erg populair en zorgen voor een prachtige en unieke look in jouw huis.

De adviseur zal je helpen bij het kiezen van de juiste kleur en stijl van de PVC vloer die bij jouw huis past. Je kunt ook kiezen uit verschillende soorten afwerkingen, zoals een matte of glanzende afwerking.

Met de unieke thuisservice van Het Vloeren Magazijn kun je de perfecte vloer vinden voor jouw huis. Je krijgt professionele en persoonlijk advies van een specialist. Met deze adviezen kunt je de beste keuze maken voor jouw huis. Kies voor de unieke thuisservice van Het Vloeren Magazijn en geef jouw huis een stijlvolle en moderne uitstraling.

Direct een afspraak maken