Je wil gewoon de mooiste PVC-vloer

Voor het minste geld!

En die ga je bij ons krijgen! Wij leveren (bijna) alle merken pvc vloeren tegen de scherpste prijs.
Onze adviseurs hoeven je niet te overtuigen, dat doe je zelf door onze all-in prijzen!

Inclusief vrijblijvend thuisadvies Inclusief gratis inmeten Inclusief 3mm egaliseren Eigen montageteam

De service van Het Vloeren Magazijn

‘VAN ORIËNTATIE TOT REALISATIE.’

Bij Het Vloeren Magazijn vinden wij het belangrijk je goed te adviseren bij het vinden van de perfecte pvc vloer. Vanaf de oriëntatie tot aan het leggen van jouw droomvloer denken wij graag met je mee over de mogelijkheden binnen jouw wensen. Wat ons uniek maakt, is dat wij geheel vrijblijvend bij u thuis langskomen om de mogelijkheden te bespreken en de situatie te beoordelen. Zie hieronder waarom onze service verder gaat dan bij een ander.

Advies aan huis

‘GRATIS EN VRIJBLIJVEND’

Wil je een goed beeld hebben van het hele proces van offerte tot het leggen van je vloer? Bekijk onze werkwijze, zo weet je direct wat je kunt verwachten en wie er bij je langs komt:

Onze adviseurs komen langs voor advies en nemen direct de stalen mee. Natuurlijk ben je ook welkom in onze showroom in Genemuiden. Net wat jij prettig vindt.
Laat je adviseren, inspireren en kijk welke stalen goed passen bij jouw interieur.
Wil je dat wij jouw vloer gaan leggen, dan gaan we de ruimtes inmeten.
Op basis van jouw wensen en ruimtes ontvang je een offerte.
Ga je akkoord, dan komen onze stoffeerders met alle liefde jouw vloer leggen.

Afspraak inplannen
Het Vloeren Magazijn
Het Vloeren Magazijn
Het Vloeren Magazijn

Gratis stalenservice

‘ONZE STALEN HELPEN JE OP WEG.’

Bij Het Vloeren Magazijn vinden wij het belangrijk je goed te adviseren bij het vinden van de perfecte pvc vloer. Vanaf de oriëntatie tot aan het leggen van jouw droomvloer denken wij graag met je mee over de mogelijkheden binnen jouw wensen. Wij hebben nauw contact met onze leveranciers. Wij kunnen vrijwel van alle vloeren stalen bij u thuis laten bezorgen.

Het Vloeren Magazijn

Vloerverwarming

‘COMPLEET PAKKET VLOERVERWARMING’

Bij de oriëntatie van een nieuwe pvc vloer kun je ook denken aan vloerverwarming. Al onze pvc vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming. Wij werken samen met Triple A Verwarming. Hun visie sluit mooi bij ons aan. Triple A Verwarming is er voor de particuliere markt. Zij zorgen ervoor dat iedereen zoveel mogelijk ontzorgt wordt bij de aanschaf van het complete pakket vloerverwarming.

Neem direct contact op met Triple A Verwarming

Onze legservice

‘VLOERSPECIALISTEN’

Als je een nieuwe vloer koopt, wil je er zeker van zijn dat de vloer er ook jaren mee gaat. Om er zeker van de zijn dat je de juiste keuzes maak, adviseren je van begin tot eind bij dit hele proces. Wij hebben een eigen team van ervaren vloerenleggers, stoffeerders en vloerspecialisten. Onze vloerenleggers staan dus nooit voor verassingen. Als onze stoffeerders zijn geweest, dan gaat je nieuwe pvc vloer jaren mee!

Rudolf Beens Het Vloeren Magazijn
Rudolf Beens
Bernd Klomp Het Vloeren Magazijn
Bernd Klomp
Jan Luite Visscher Het Vloeren Magazijn
Jan Luite Visscher
Bryan Mussche Het Vloeren Magazijn
Bryan Mussche
Yari Verstege Het Vloeren Magazijn
Yari Verstege
Berend Eenkhoorn Het Vloeren Magazijn
Berend Eenkhoorn
Cornelis Eenkhoorn Het Vloeren Magazijn
Cornelis Eenkhoorn
Het Vloeren Magazijn
Henk-Jan van Dijk
Peter Adriaansen
Peter Adriaansen
2023-01-26
Hoogste kwaliteit voor een acceptabele prijs. Prima service en uitstekende communicatie met de klant. Kan Het Vloerenmagazijn bij iedereen van harte aanbevelen.
Bram Leander
Bram Leander
2023-01-26
Goed en professioneel bedrijf! Op locatie met samples om duidelijk de kleur te kunnen bepalen, vooraf nog een inspecteur langs geweest om te controleren of wat verkocht is ook haalbaar is in de verwerking. Daarnaast flexibele verwerkers die ook graag meedenken. Wij hadden een uitdagende (onder)vloer, maar het resultaat is volledig naar wens. Echt een aanrader!
Casper ten Bokkel
Casper ten Bokkel
2023-01-26
Wij hebben zowel visgraat pvc als vloerbedekking laten leggen door het vloerenmagazijn. Het contact was gelijk goed en ook de kwaliteit van leggen is wat ons betreft perfect! Inmiddels hebben we ze aangeraden bij vrienden en familie en zijn ze op meerdere plekken geweest. Onze ervaring is dat ze op tijd komen en snel opleveren.
Erik Blokland
Erik Blokland
2023-01-16
Jarno Cardol
Jarno Cardol
2022-12-12
Ik heb al verschillende vloeren bij deze partij gekocht en altijd goede kwaliteit en goede service. Ik raad het iedereen aan
Manon Sessink
Manon Sessink
2022-12-02
Super communicatie en helemaal blij met onze nieuwe vloer!
Ilse Van Duppen
Ilse Van Duppen
2022-10-31
Zij hebben een pvc vloer gelegd op onze buitenschoolse opvang, fijn contact, sneller reactie én supersnel gelegd. Er wordt netjes gewerkt en zijn erg vriendelijk. Wij zijn heel erg tevreden en alle kinderen en ouders vinden de vloer ook erg mooi!
Imke Saris
Imke Saris
2022-10-19
Heel fijn en direct contact met Dirk en fijn dat ze vrijblijvend met stalen langs komen. Ziet er thuis toch altijd anders uit dan in de winkel. Dirk denkt super goed mee en we zouden zo onze pvc vissengraat weer bij het vloerenmagazijn bestellen!
Helmich Visscher
Helmich Visscher
2021-06-11

De praktijk inspireer je zelf!

Nieuws en inspiratie