De service van Het Vloeren Magazijn

Home » De service van Het Vloeren Magazijn
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
Filter by Categories
PVC
Tapijttegels

‘VAN ORIËNTATIE TOT REALISATIE.’

Bij Het Vloeren Magazijn vinden wij het belangrijk je goed te adviseren bij het vinden van de perfecte PVC vloer. Vanaf de oriëntatie tot aan het leggen van jouw droomvloer denken wij graag met je mee over de mogelijkheden binnen jouw wensen. Wat ons uniek maakt, is dat wij geheel vrijblijvend bij u thuis langskomen om de mogelijkheden te bespreken en de situatie te beoordelen. Zie hieronder waarom onze service verder gaat dan bij een ander.

‘GRATIS EN VRIJBLIJVEND ADVIES AAN HUIS’

Wil je een goed beeld hebben van het hele proces van offerte tot het leggen van je vloer? Bekijk onze werkwijze, zo weet je direct wat je kunt verwachten en wie er bij je langs komt:

  • Onze adviseurs komen langs voor advies en nemen direct de stalen mee. Natuurlijk ben je ook welkom in onze showroom in Genemuiden. Net wat jij prettig vindt.
  • Laat je adviseren, inspireren en kijk welke stalen goed passen bij jouw interieur.
  • Wil je dat wij jouw vloer gaan leggen, dan gaan we de ruimtes inmeten.
  • Op basis van jouw wensen en ruimtes ontvang je een vrijblijvende offerte.
  • Ga je akkoord, dan komen onze stoffeerders met alle liefde jouw vloer leggen.

Gratis stalenservice

‘ONZE STALEN HELPEN JE OP WEG.’

Bij Het Vloeren Magazijn vinden wij het belangrijk je goed te adviseren bij het vinden van de perfecte pvc vloer. Vanaf de oriëntatie tot aan het leggen van jouw droomvloer denken wij graag met je mee over de mogelijkheden binnen jouw wensen. Wij hebben nauw contact met onze leveranciers. Wij kunnen vrijwel van alle vloeren stalen bij u thuis laten bezorgen.

tripleaverwarming-logo-transparant

‘COMPLEET PAKKET INCLUSIEF VLOERVERWARMING’

Bij de oriëntatie van een nieuwe PVC vloer kun je ook denken aan vloerverwarming. Al onze PVC vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming. Wij werken samen met Triple A Verwarming. Hun visie sluit mooi bij ons aan. Triple A Verwarming is er voor de particuliere markt. Zij zorgen ervoor dat iedereen zoveel mogelijk ontzorgt wordt bij de aanschaf van het complete pakket vloerverwarming.

Neem direct contact op met Triple A Verwarming

Onze legservice door ‘VLOERSPECIALISTEN’

Als je een nieuwe vloer koopt, wil je er zeker van zijn dat de vloer er ook jaren mee gaat. Om er zeker van de zijn dat je de juiste keuzes maak, adviseren je van begin tot eind bij dit hele proces. Wij hebben een eigen team van ervaren vloerenleggers, stoffeerders en vloerspecialisten. Onze vloerenleggers staan dus nooit voor verassingen. Als onze stoffeerders zijn geweest, dan gaat je nieuwe PVC vloer jaren mee!

Rudolf Beens
Rudolf Beens
Bernd Klomp
Bernd Klomp
Jan Luite Visscher
Jan-Luite Visscher
Bryan Mussche
Bryan Mussche
Yari Verstege
Yari Verstege
Berend Eenkhoorn
Berend Brouwer
Cornelis Eenkhoorn
Cornelis Eenkhoorn
Henk-Jan