⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 4.8/5 op basis van 30 reviews

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
Filter by Categories
Inspiratie
Nieuws
Tapijttegels

PVC Vloeren in Genemuiden | Want daar staat Genemuiden om bekend.

PVC Vloeren in Genemuiden | Want daar staat Genemuiden om bekend.

Iedereen heeft wel eens gehoord van de Tapijtstad Genemuiden. In de loop van de jaren ’50 begon de populariteit van PVC vloeren te groeien in huishoudelijke omgevingen. Deze vloeren waren goedkoper dan de traditionele houten vloer. De trend van deze PVC vloerbedekkingen zette een aantal jaar geleden door, waarop de grote vloeren bedrijven (Therdex, Belakos, Montinique, Cotap,) dit op pakten.

Rudolf Beens en Dirk Beens bepalen nieuwe koers Bekwatex

In 2016 is Het Vloeren Magazijn opgericht door Dirk Beens, geboren en getogen in tapijtstad Genemuiden. Dirk heeft de passie voor het vak opgedaan in het familiebedrijf van zijn vader: Bekwatx – Tapijthal Genemuiden. Rudolf Beens heeft met meer dan 15 jaar ervaring in het stofferen de zaak overgenomen van zijn vader. Rudolf Beens en Dirk Beens zijn allebei begonnen als stoffeerder en zijn inmiddels zelf succesvolle ondernemers.

Rudolf Beens
Rudolf Beens
Dirk Beens
Dirk Beens

Dirk en Rudolf Beens zijn al jaren werkzaam in het familiebedrijf van Bekwatex. Bekwatex zit al jarenlang in de stoffering en weet ook als geen ander wat er allemaal komt kijken bij een nieuwe vloer. Rudolf en Dirk zijn nu de 2e generatie binnen het familiebedrijf. Rudolf houdt zich vooral bezig met alle uitvoerende werkzaamheden, en Dirk met de koers en verkoop.

Tapijtstad Genemuiden
In 2016 is Het Vloeren Magazijn opgericht door Dirk Beens, geboren en getogen in tapijtstad Genemuiden. Dirk heeft de passie voor het vak opgedaan in het familiebedrijf van zijn vader: Tapijthal Genemuiden. Rudolf Beens heeft met meer dan 15 jaar ervaring in het stofferen de zaak overgenomen van zijn vader. Rudolf Beens en Dirk Beens zijn allebei begonnen als stoffeerder en zijn inmiddels zelf succesvolle ondernemers.

PVC vloeren Genemuiden

Door de jaren heen is de vraag naar PVC vloeren alleen maar toegenomen. Pvc is een populair product voor een vloerbedekking. Deze is namelijk onderhoudsvrij en gemakkelijk te onderhouden. Vanaf het allereerste moment hebben wij ingespeeld op deze ontwikkeling. Met een team van 15 eigen vloerenleggers, leggen wij uw pvc vloer tegen een scherpe prijs. Wij zijn in de regel tot minimaal 30% goedkoper dan de woninginrichter. Vanuit ons Magazijn in Genemuiden rijden we het hele land door, wij kopen groot in, en houden daardoor de prijzen laag

Dirk Beens (Genemuiden) : ‘Prachtig, mensen blij maken met hun nieuwe ingerichte woning. Eerst komt de aannemer en is het vaak nog een rommeltje in huis, daarna de schilder en is het nog steeds chaotisch. Wanneer wij komen is alles aan kant en maken we mensen blij met pvc vloeren en stoffering.  De laatste stap in het traject. Geweldig om de mensen zo blij te zien, daar doen wij het voor!’ 

Leuk weetje! Voor 1500 was er al een huisindustrie waar matten werden gemaakt van biezen die groeiden in de ondiepe wateren langs de randen van de Zuiderzee.

Genemuiden lag vroeger aan de Zuiderzee en in de ondiepe wateren langs de randen groeiden biezen. Van de gedroogde stengels van de mattenbies knoopten men biezenmatten als huisvlijt. Vanaf 1920 werden er ook kokos- en sisalmatten gemaakt, eerst handmatig en later in fabrieken op weefmachines. Tegenwoordig werken er nog steeds +/- 6.000 mensen in de tapijtfabrieken en wordt er jaarlijks 150 miljoen m2 tapijt geproduceerd, allemaal in Nederland!

Beens Genemuiden

Boek onze thuisservice in en wij komen gratis bij je langs voor advies en nemen direct onze stalen mee

Ons team
Wij hebben een gemotiveerd team dat u graag van dienst is!

Heeft u ooit gedacht aan een PVC vloer in uw huis? Onze PVC vloeren zijn een uitstekende manier om uw huis een stijlvolle en moderne uitstraling te geven. Deze vloeren zijn erg duurzaam en kunnen jarenlang meegaan. Met de unieke thuisservice van Het Vloeren Magazijn kun je de perfecte vloer voor uw huis vinden.

Met onze thuisservice kunt u een afspraak maken bij u thuis met een specialist die u kan helpen bij het kiezen van de juiste PVC vloer. De specialist zal u informeren over verschillende opties, zoals de Hongaarse punt of visgraat. Deze opties zijn erg populair en zorgen voor een prachtige en unieke look in uw huis.

De adviseur zal u helpen bij het kiezen van de juiste kleur en stijl van de PVC vloer die bij uw huis past. U kunt ook kiezen uit verschillende soorten afwerkingen, zoals een matte of glanzende afwerking.

Met de unieke thuisservice van Het Vloeren Magazijn kunt u de perfecte vloer vinden voor uw huis. U krijgt professionele en persoonlijk advies van een specialist. Met deze adviezen kunt u de beste keuze maken voor uw huis. Kies voor de unieke thuisservice van Het Vloeren Magazijn en geef uw huis een stijlvolle en moderne uitstraling.