Gespot op de vt wonen & design beurs!

Home » PVC vloeren inspiratie en Nieuws » Gespot op de vt wonen & design beurs!
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
Filter by Categories
PVC
Tapijttegels

Dit jaar waren we aanwezig op de vt wonen & design beurs, en wat een ervaring was dat! Onze passie voor hoogwaardige PVC vloeren kreeg hier de kans om te schitteren.

Met een uitgebreide selectie aan PVC vloeren in diverse stijlen. Of je nu viel voor de charme van Hongaarse punt PVC vloer, de strakke elegantie van de visgraat PVC vloer, of de moderne look van een tegel PVC vloer, voor ieder wat wils.

Wat onze aanwezigheid extra bijzonder maakte, was het persoonlijke contact met de bezoekers. We kregen de kans om te luisteren naar de specifieke wensen en vragen van mensen en hen te voorzien van deskundig advies op maat. Er ging niets boven de glimlach op iemands gezicht wanneer ze hun perfecte vloer vonden.

Duurzaamheid en kwaliteit zijn kernwaarden waar we bij Het Vloeren Magazijn veel waarde aan hechten. De vt wonen & design beurs was voor ons een geweldige ervaring. We zijn dankbaar voor de gelegenheid om onze liefde voor vloeren te delen en om zoveel mensen te kunnen helpen bij het vinden van hun ideale vloer. We kijken nu al uit naar de volgende editie!

Wij hebben een ruim assortiment aan PVC vloeren om aan alle wensen te voldoen. Wij komen graag vrijblijvend bij je langs voor advies en nemen direct alle stalen mee. Stuur ons vandaag nog een bericht via info@hetvloerenmagazijn.nl of bel ons op 06-28241385.