Gratis kleurstalen

Gratis advies aan huis

Groot assortiment

Vakkundige stoffeerders

Gratis kleurstalen

Gratis advies aan huis

Groot assortiment

Vakkundige stoffeerders

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 4.9/5 op basis van 43 reviews

Het verschil tussen een visgraat PVC vloer en een walvisgraat PVC vloer

Visgraat en walvisgraat zijn twee populaire patronen voor PVC vloeren die beide een unieke uitstraling bieden aan je interieur. Toch zijn er een aantal verschillen te zien tussen deze twee vloer patronen. Het visgraatpatroon dankt zijn naam aan de gelijkenis met de graatstructuur van een vis.

Bij een visgraatvloer worden rechthoekige planken gelegd in een hoek van 90 graden ten opzichte van elkaar. Dit zorgt voor een opvallend visgraatmotief. Visgraatvloeren hebben een klassieke uitstraling die goed past bij zowel traditionele als moderne interieurs. Dit patroon creëert een gevoel van symmetrie en elegantie, waardoor het een populaire keuze is in chique woonruimtes.

Het walvisgraatpatroon is een variant op het visgraatpatroon en wordt gekenmerkt door grotere en bredere planken. In plaats van de traditionele smalle planken van een visgraatvloer, worden bij een walvisgraatvloer bredere planken gebruikt die meer op de vorm van een walvisgraat lijken.

Dit patroon geeft een krachtigere en robuustere uitstraling aan de ruimte. Het is een moderne twist op het klassieke visgraatpatroon. Een walvisgraatvloer kan goed werken in ruimtes waar je een statement wilt maken en waar een iets gedurfder design gewenst is.

Bij het kiezen tussen een visgraat- en walvisgraatpatroon is het belangrijk om rekening te houden met de grootte van de ruimte, de stijl van je interieur en persoonlijke voorkeuren. Beide patronen kunnen een prachtige toevoeging zijn aan je vloer, en met de juiste keuze kun je een unieke sfeer creëren in je huis.

Stuur ons vandaag nog een bericht via: info@hetvloerenmagazijn.nl of bel ons direct op: 06-28241385.

De waardering van hetvloerenmagazijn.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 49 reviews.