Leer ons team en onze expertise kennen…

Home » PVC vloeren inspiratie en Nieuws » Leer ons team en onze expertise kennen…
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
Filter by Categories
PVC
Tapijttegels

Door de jaren heen is de vraag naar pvc vloeren alleen maar toegenomen. PVC is namelijk onderhoudsvrij en gemakkelijk te onderhouden. Vanaf het allereerste moment hebben wij ingespeeld op deze ontwikkeling.

Met een team van 15 eigen vloerenleggers, leggen wij uw pvc vloer tegen een scherpe prijs. Wij zijn in de regel tot minimaal 30% goedkoper dan de woninginrichter. Vanuit ons Magazijn in Genemuiden rijden we het hele land door, wij kopen groot in, en houden daardoor de prijzen laag.

Dirk Beens: ‘Prachtig, mensen blij maken met hun nieuwe ingerichte woning. Eerst komt de aannemer en is het vaak nog een rommeltje in huis, daarna de schilder en is het nog steeds chaotisch. Wanneer wij komen is alles aan kant en maken we mensen blij met pvc vloeren. De laatste stap in het traject. Geweldig om de mensen zo blij te zien, daar doen wij het voor!’

✔️Het beste advies bij je thuis

Wij komen met onze bus vol stalen bij je thuis. Nadat we de vloerstalen hebben bekeken en de antwoorden op al jouw vragen hebben gegeven, gaan we ongeveer het benodigde aantal meters op nemen. Aan de hand van deze gegevens gaan onze adviseurs weer naar huis. Ze werken dan een offerte uit.

✔️PVC vloeren prijzen all-in

Wij hanteren all-in prijzen, dus inclusief: adviesafspraak aan huis, inmeten, primeren van de huidige betonvloer, egaliseren van de ondergrond en leggen van de pvc vloer.

Heb je vragen of wil je meer informatie over pvc vloeren? Neem gerust contact met ons op door deze mail te beantwoorden.

Stuur ons vandaag nog een bericht via: info@hetvloerenmagazijn.nl of bel ons direct op: 06-28241385.