Tapijttegels | populaire vloerbedekking in kantoren

Tapijttegels zijn een bekend begrip in de wereld van vloerbedekking. Het zijn tegels van tapijt die gebruikt worden als vloerbedekking. Tapijttegels zijn makkelijk te leggen en hebben een aantal voordelen ten opzichte van andere vloerbedekkingen. In deze blog post vertellen we je meer over tapijttegels en waarom ze steeds populairder worden.

Het leggen van tapijttegels is makkelijk. Je hebt geen ervaring of specifieke kennis nodig om de tegels te leggen. Het enige wat je nodig hebt is een goede ondergrond. Wil je weten of jouw ondergrond geschikt is? Wij komen graag vrijblijvend bij je langs voor een advies afspraak! Tapijttegels zijn ook makkelijk in onderhoud, omdat je de tegels makkelijk kunt vervangen en schoonmaken.

Een ander voordeel van tapijttegels is dat ze relatief goedkoop zijn. Dit komt omdat de tegels gemaakt worden van laagjes tapijt die aan elkaar vastgehecht zijn. Doordat tapijttegels makkelijk te vervangen zijn, hoef je niet de hele vloerbedekking te vervangen als er een tegel beschadigd is.

Ik wil graag vrijblijvend advies aan huis

Tapijttegels worden niet alleen thuis gebruikt, maar ook steeds meer in projecten en kantoren. Tapijttegels zijn ideaal voor projecten omdat ze snel te leggen zijn en makkelijk te vervangen zijn als er beschadigingen zijn. Ook in kantoren zijn tapijttegels populair omdat ze een goede akoestiek hebben. Tapijttegels dempen het geluid, waardoor het geluidsniveau in kantoren prettiger wordt.

Het kiezen van tapijttegels kan soms lastig zijn omdat er veel keuze is. Bij het kiezen van tapijttegels is het belangrijk om te kijken naar de kleur, structuur en kwaliteit van de tegels. Daarnaast moet je rekening houden met de grootte van de ruimte en het gebruik van de ruimte.

Tapijttegels zijn een goede keuze voor wie op zoek is naar een makkelijk te leggen, goedkope en onderhoudsvriendelijke vloerbedekking. Ze worden steeds meer gebruikt in projecten en kantoren vanwege hun akoestische voordelen en makkelijke vervangbaarheid. Bij het kiezen van tapijttegels is het belangrijk om te letten op de kleur, structuur en kwaliteit van de tegels.

Lisette Weiss
Lisette Weiss
2023-05-16
Geweldige vloer laten leggen door de vakmensen van het Vloeren Magazijn. Prima service, komen afspraken na, fijne communicatie. Zeer tevreden klant dus!
Sara Marcus
Sara Marcus
2023-05-15
Erg mooie pvc vloer laten leggen door het vloerenmagazijn. Helaas na een aantal weken wel wat spleten tussen de planken maar ook dat hebben ze met uitstekende service opgelost.
Monique freriks
Monique freriks
2023-05-09
Wij zijn enorm blij met het vloerenmagazijn Een dikke 10
R Keulers
R Keulers
2023-04-12
Klasse firma, prachtig, Firma denkt mee in oplossingen en niets is teveel. Prima uitleg ook veel advies gekregen voordat ik iets besteld had. Omdat ik alles zelf wil doen hebben ze samen met mij alle stappen doorlopen hoe een en ander aan te pakken. Verder alle materialen netjes op tijd geleverd. En indien nog vragen kan ik ten alle tijden bellen - dit inmiddels ook gedaan en ook nu weer hebben ze alle tijd genomen voor mij te informeren. Aanrader voor iedereen - super vriendelijk personen.
Erik Post van der Linde
Erik Post van der Linde
2023-04-12
Goede communicatie, goede prijs, goed meegedacht, behulpzaam personeel.
Yvette Langes
Yvette Langes
2023-03-22
Enige tijd geleden een vloer besteld bij het vloeren magazijn. Ondanks dat wij op de grens van Groningen en Drenthe woonden was dit geen probleem. Hierbij verliep de communicatie prettig en professioneel. Maar wat voor ons het verschil maakte tussen andere bedrijven en de keuze op het vloeren magazijn was de no-nonsens mentaliteit van dit bedrijf. Oftewel doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Waarbij er vanuit de klant wordt (mee)gedacht en (mee)gewerkt. Duidelijkheid maar wel met kwaliteit hoog in het vaandel. Uiteraard moest dat dan ook nog blijken bij levering en het leggen van de vloer. Gisteren is de vloer gelegd en..... inderdaad ook de vakkundigheid bij het leveren en leggen van de vloer. We waren er vanuit gegaan dat het 2 dagen werk was maar hoe prettig is het dat het blijkt dat er 3 medewerkers zijn die de vloer in 1 dag gelegd hebben. Hierbij waren het vakbekwame medewerkers die netjes in hun communicatie en werkzaamheden waren. Regelmatig werd er afstemming gezocht met ons als klant. Hoe prettig waarbij wij uiterst tevreden zijn over de communicatie, levering en het leggen van de vloer. Ik zal het bedrijf zekers aanbevelen aan vrienden/familie.
Cora van den Bor
Cora van den Bor
2023-03-21
Wij hebben een pvc visgraat vloer laten leggen in onze nieuwe woning. Vanaf eerste moment hebben wij heel prettig en persoonlijk contact gehad met het Vloerenmagazijn. Duidelijke communicatie, afspraak = afspraak, korte lijnen en een prachtige vloer geleverd maakt dat wij het Vloerenmagazijn zeker aanbevelen.
roel meijer
roel meijer
2023-03-17
Hele fijne mensen die professioneel en snel werken, vloer ligt prachtig en ze geven goed advies. Ik ben er erg blij mee. Gr Roelof Meijer
Wouter Leusink
Wouter Leusink
2023-03-09
Top service alles snel en vakkundig geregeld

De praktijk inspireer je zelf!

Nieuws en inspiratie