Laminaatvloeren

Laminaatvloeren

Onze laminaatvloeren

Tegenwoordig kun je een laminaatvloer in alle soorten dessins, maten en kleuren krijgen. Nieuw in ons assortiment is de eikenhouten laminaatvloer met extra brede en lange planken. Zo haal je de sfeer van een eikenhoutenvloer in huis, maar heb je de voordelen van laminaat: krasvrij, onderhoudsvriendelijk en betaalbaar.

Juiste ondervloer leggen

Bij een laminaatvloer is het wel belangrijk om een goede ondervloer te plaatsen voor geluidsisolatie en eventueel optrekkend vocht. Met een goede ondervloer is laminaat prima geschikt voor in je keuken, bijkeuken en appartement.

Onze prijzen zijn inclusief ondervloer én legservice. Natuurlijk is het ook mogelijk dat je zelf de laminaatvloer legt, dan passen wij gewoon de prijs hierop aan en bezorgen wij de vloer gratis bij je thuis.

Voor al onze laminaatvloeren geldt:

Geschikt voor vloerverwarming
Inclusief ondervloer met geluidsisolatie van 18 decibel, zo is het laminaat geschikt voor appartementen en woningbouw
Gratis bijpassende plinten

Ervaar zelf de laminaatvloer!

Boek onze thuisservice in en wij komen gratis bij je langs voor advies en nemen direct onze laminaat stalen mee

Maak een afspraak
Lees onze brochure

Laminaatvloer: zwaar woongebruik

Onze laminaatvloer voor zwaar woongebruik heeft een extra dikke toplaag en is verkrijgbaar van 6 tot 12 mm dikte en 19 cm breed. Deze laminaatvloer wordt geleverd met een handig kliksysteem en is zonder groeven en naden.

Prijzen kliklaminaatvloer
Voor € 19,95 per m2 gelegd en voor € 4,95 omgelegd. Direct leverbaar!

Offerte aanvragen >

Meest verkochte laminaatvloer

Ons meest verkochte laminaat heeft extra brede planken – 24,4 cm – en is verkrijgbaar in eiken dessins: grijs gerookt of gewoon natuurlijk eiken. Door de brede planken geef je de ruimte extra sfeer en is het net even anders.

Prijzen meest verkochte laminaatvloer
Variërend van € 12,95 tot € 14,95 per m2, direct leverbaar en inclusief leggen

Offerte aanvragen >

Laminaatvloer extra breed en lang

Wil je extra lange én brede robuuste planken? Door de extra lange en brede planken creëer je een ruimtelijk effect dat je het gevoel krijgt dat je kamer er ruimer uit ziet en haal je de sfeer in huis van een houten vloer.

Prijzen extra lange en brede planken
Variërend van € 4,95 tot € 19,95 per m2, direct leverbaar en inclusief leggen

Offerte aanvragen >

Laminaatvloer mét v-groef

Kies je voor een laminaatvloer met een v-groef, dan zie je direct dat de vloer is samengesteld uit losse planken. Een v-groef breekt zo de vloer en geeft extra uitstraling, vandaar dat laminaatvloeren met een v-groef populair zijn.

Prijzen laminaatvloer mét v-groef
Variërend van € 4,95 tot € 19,95 per m2, direct leverbaar en inclusief leggen

Offerte aanvragen >

ONTDEK ONZE VRIJBLIJVENDE THUISSERVICE EN BEKIJK DIRECT
WELKE KLEUR- EN STRUCTUURSTALEN PASSEN BIJ JOUW INTERIEUR

Maak een afspraak

Thuisservice

Maak gebruik van de unieke thuisservice van Het Vloerenmagazijn. Onze experts komen gratis bij je langs voor advies en nemen direct tapijt stalen mee

Rechtstreeks uit de fabriek

Onze vloeren kopen we rechtstreeks in uit de (tapijt)fabriek, zo kunnen we de prijs laag houden en goede kwaliteit garande

Scherpe offertes

Het Vloerenmagazijn garandeert je de beste vloeren, service en garantie voor een scherpe prijs. Het verschil tussen ‘goedkoop’ en een goede koop!