PVC vloeren inclusief leggen | Onze prijzen All-in

Home » PVC vloeren inclusief leggen | Onze prijzen All-in
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
Filter by Categories
PVC
Tapijttegels

Wat kosten PVC vloeren inclusief leggen en egaliseren

Bij Het Vloeren Magazijn rekenen wij met All-in prijzen. Dit zijn prijzen die alles omvatten. Wat kosten pvc vloeren nou eigenlijk? De PVC vloeren prijzen variëren tussen de € 30 en € 60 per m2. Hier zitten de legkosten nog niet bij in. Wil je een all-in prijs ontvangen voor de pvc vloer prijs per m2 inclusief leggen door de vloerspecialisten van Het Vloeren Magazijn? Denk je erover om een nieuwe pvc vloer te laten leggen? Dan ben je bij Het Vloeren Magazijn aan het juiste adres. Hier heb je de mogelijkheid om een pvc vloer rechte plank of pvc visgraat vloer te laten leggen, wilt je iets exclusievers? Dat kan met de pvc Hongaarse Punt. Vervolgens komen onze vloerspecialisten dan bij jou langs om de stalen te laten zien, en je te voorzien van de vloerenkennis die ze in huis hebben. Hierna ontvang je een offerte met de pvc vloeren prijzen met een all in prijs voor de pvc vloer!

Pvc visgraat, pvc vloer, pvc vloer leggen

Het beste advies bij jou thuis | PVC vloeren all-in prijzen

Bij Het Vloeren Magazijn geloven we in het bieden van gemak en kwaliteit aan onze klanten. Met onze All-in Service hoef je je geen zorgen te maken over de complexiteiten van vloerinstallatie. Onze ervaren professionals nemen het hele proces op zich, vanaf het moment van selectie tot de uiteindelijke plaatsing. Dit omvat niet alleen het leveren van topkwaliteit PVC vloeren, maar ook het zorgvuldig egaliseren van de ondergrond voor een perfecte installatie.

Wij komen met onze bus vol stalen bij jou thuis. Je bent aan het oriënteren, dus je hebt nog een aantal vragen. Nadat we de vloerstalen hebben bekeken en de antwoorden op al jouw vragen hebben gegeven, gaan we ongeveer het benodigde aantal meters op nemen. Aan de hand van deze gegevens gaan onze adviseurs weer naar huis. Ze werken dan een offerte uit.

Advies aanvragen

Pvc vloer, pvc vloer leggen, pvc visgraat

PVC vloer aanbieding op maat | Vraag een offerte aan

Nadat wij de offerte hebben uitgebracht, zie je bij ons op de offerte het aantal uitgewerkte vierkante meters staan. Wij rekenen met All in pvc vloeren prijzen. Wat zit hier bij in? We primeren de ondervloer. Dit zorgt ervoor dat de egaline goed blijft zitten op de huidige vloer. Hierna gaan we egaliseren met 3mm egaline. Nadat het gedroogd is, komen onze vloerenleggers terug, om de vloer nog 1 keer op te schuren, zodat alle kleine puntjes ook vlak zijn. Egaliseren is een belangrijke stap in het proces van het leggen van een PVC vloer. Het verwijst naar het creëren van een vlak en gelijkmatig oppervlak op de ondervloer voordat de nieuwe vloerbedekking wordt geplaatst. 

Daarna wordt de PVC vloer nauwkeurig en professioneel geplaatst. Onze vakmensen hebben ervaring met verschillende legpatronen, of het nu gaat om rechte planken, visgraatmotief, hongaarse punt of andere patronen. Ze zorgen ervoor dat de PVC vloer strak en gelijkmatig ligt. 

Offerte aanvragen

PVC vloer offerte vergelijken | Vergelijk direct een offerte

Wil je een PVC vloer offerte vergelijken? Upload je offerte en wij kijken of we je een betere prijs kunnen offreren.

Pvc vloer, pvc visgraat, pvc vloer leggen

PVC vloer prijs per m2 inclusief leggen | Scherpe all in actie pvc vloeren prijzen!

PVC vloer prijs per m2 inclusief leggen – De pvc vloer aanbieding rechte strook (*actie plank) kun je al gelegd en wel hebben vanaf €60,- per vierkante meter.

PVC vloeren visgraat prijzen inclusief leggen – De pvc vloer aanbieding visgraat (*actie plank) kun je al gelegd en wel hebben vanaf €65,- per vierkante meter.

PVC vloer prijs per m2 – De pvc vloer aanbieding Hongaarse punt (*actie plank) kun je al gelegd en wel hebben vanaf €70,- per vierkante meter.

Wilt je meer informatie, of wil je een afspraak inplannen?

Ook dit zit bij de prijs in. Geen verassingen achteraf. Geen verborgen kosten. Gewoon de juiste prijs! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Aanvragen