Je wil gewoon de mooiste PVC-vloer

Voor het minste geld!

En die ga je bij ons krijgen! Wij leveren (bijna) alle merken pvc vloeren tegen de scherpste prijs.
Onze adviseurs hoeven je niet te overtuigen, dat doe je zelf door onze all-in prijzen!

Inclusief vrijblijvend thuisadvies Inclusief gratis inmeten Inclusief 3mm egaliseren Eigen montageteam

Wil je een all in prijs pvc vloer ontvangen van Het Vloeren Magazijn?

Denk je erover om een nieuwe pvc vloer te laten leggen? Dan ben je bij Het Vloeren Magazijn aan het juiste adres. Hier heb je de mogelijkheid om een pvc vloer rechte plank of pvc visgraat vloer te laten leggen, wil je iets exclusievers? Dat kan met de pvc Hongaarse Punt. Vervolgens komen onze vloerspecialisten dan bij je langs om de stalen te laten zien, en je te voorzien van de vloerenkennis die ze in huis hebben. Hierna ontvang je een offerte met een all in prijs pvc vloer!

✔️ Het beste advies bij u thuis!
Wij komen met onze bus vol stalen bij u thuis. Je bent aan het orienteren, dus je hebt nog een aantal vragen. Nadat we de vloerstalen hebben bekeken en de antwoorden op al je vragen hebben gegeven, gaan we ongeveer het benodigde aantal meters op nemen. Aan de hand van deze gegevens gaan onze adviseurs weer naar huis. Ze werken dan een offerte uit.

✔️ Offerte direct op maat
Nadat wij de offerte hebben uitgebracht, zie je bij ons op de offerte het aantal uitgewerkte vierkante meters staan. Wij rekenen met all in prijzen.
Wat zit hier bij in? We primeren de ondervloer. Dit zorgt ervoor dat de egaline goed blijft zitten op de huidige vloer. Hierna gaan we egaliseren met 3mm egaline. Nadat het gedroogd is, komen onze vloerenleggers terug, om de vloer nog 1 keer op te schuren, zodat alle kleine puntjes ook vlak zijn. Nu gaan we de vloer leggen.

✔️ Scherpe all in pvc actie prijzen!
De pvc rechte actie plank vloeren kun je al gelegd en wel hebben vanaf €60,- per vierkante meter.
De pvc visgraat actie vloeren kun je al gelegd en wel hebben vanaf €65,- per vierkante meter.
De pvc hongaarse punt actie vloeren kun je al gelegd en wel hebben vanaf €70,- per vierkante meter.

✔️ Wil je meer informatie, of wil je een afspraak inplannen?
Ook dit zit bij de prijs in. Geen verassingen achteraf. Geen verborgen kosten. Gewoon de juiste prijs!
Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Naam(Vereist)
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Peter Adriaansen
Peter Adriaansen
2023-01-26
Hoogste kwaliteit voor een acceptabele prijs. Prima service en uitstekende communicatie met de klant. Kan Het Vloerenmagazijn bij iedereen van harte aanbevelen.
Bram Leander
Bram Leander
2023-01-26
Goed en professioneel bedrijf! Op locatie met samples om duidelijk de kleur te kunnen bepalen, vooraf nog een inspecteur langs geweest om te controleren of wat verkocht is ook haalbaar is in de verwerking. Daarnaast flexibele verwerkers die ook graag meedenken. Wij hadden een uitdagende (onder)vloer, maar het resultaat is volledig naar wens. Echt een aanrader!
Casper ten Bokkel
Casper ten Bokkel
2023-01-26
Wij hebben zowel visgraat pvc als vloerbedekking laten leggen door het vloerenmagazijn. Het contact was gelijk goed en ook de kwaliteit van leggen is wat ons betreft perfect! Inmiddels hebben we ze aangeraden bij vrienden en familie en zijn ze op meerdere plekken geweest. Onze ervaring is dat ze op tijd komen en snel opleveren.
Erik Blokland
Erik Blokland
2023-01-16
Jarno Cardol
Jarno Cardol
2022-12-12
Ik heb al verschillende vloeren bij deze partij gekocht en altijd goede kwaliteit en goede service. Ik raad het iedereen aan
Manon Sessink
Manon Sessink
2022-12-02
Super communicatie en helemaal blij met onze nieuwe vloer!
Ilse Van Duppen
Ilse Van Duppen
2022-10-31
Zij hebben een pvc vloer gelegd op onze buitenschoolse opvang, fijn contact, sneller reactie én supersnel gelegd. Er wordt netjes gewerkt en zijn erg vriendelijk. Wij zijn heel erg tevreden en alle kinderen en ouders vinden de vloer ook erg mooi!
Imke Saris
Imke Saris
2022-10-19
Heel fijn en direct contact met Dirk en fijn dat ze vrijblijvend met stalen langs komen. Ziet er thuis toch altijd anders uit dan in de winkel. Dirk denkt super goed mee en we zouden zo onze pvc vissengraat weer bij het vloerenmagazijn bestellen!
Helmich Visscher
Helmich Visscher
2021-06-11

De praktijk inspireer je zelf!

Nieuws en inspiratie