Floer PVC Vloeren

Home » PVC vloeren inspiratie en Nieuws » Floer PVC Vloeren
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
Filter by Categories
PVC
Tapijttegels

Floer is een toonaangevend merk als het gaat om hoogwaardige vloeroplossingen. Met een breed scala aan stijlen, van Floer walvisgraat PVC tot Floer visgraat PVC XL, biedt Floer voor iedereen een passende vloer.

De PVC vloeren van Floer staan bekend om hun duurzaamheid, esthetiek en gebruiksgemak. Of je nu kiest voor de elegantie van een Floer visgraat PVC XL of een Recht plank PVC vloer, je bent verzekerd van een vloer die zowel praktisch als stijlvol is.

Floer PVC vloeren

rechte plank pvc vloeren van floer


Ben je op zoek naar een vloer die tegen intensief gebruik, vocht en vuil kan? Dan ben je aan het juiste adres! De Floer recht plank PVC is geschikt voor de meest zware omstandigheden. De eco-vriendelijk geproduceerde vloerdelen zijn extra breed, ultra flexibel en kunnen wel tegen een stootje. Tijdens de productie van deze PVC vloeren worden er geen schadelijke weekmakers gebruikt, waardoor deze vloer extra duurzaam is.

De kanten van de planken uit de PVC rechte plank collectie zijn voorzien van een subtiele microvelling die zorgt voor een luxe uitstraling.  De extra brede PVC vloeren zijn geschikt voor elke ruimte in huis, zelfs voor de badkamer en de keuken! Dit komt doordat de PVC vloeren 100% waterproof zijn. Hierdoor kun je eenvoudig een prachtige eenheid creëren in het interieur bij jou thuis.

Floer rechte plank PVC

visgraat pvc vloeren van floer


Het Floer Walvisgraat PVC, groot en indrukwekkend PVC visgraat. Deze collectie is groter, breder en langer dan zijn kleinere tegenhanger, de standaard visgraat PVC vloeren. Gemakkelijk te onderhouden en 100% waterbestendig: dit zijn slechts enkele van de vele voordelen die deze PVC vloer te bieden heeft. Met een slijtlaag van 0,55 mm is deze vloer daarnaast ook beter bestand tegen slijtage. Ondanks dat een PVC vloer een relatief zacht product is, biedt de slijtlaag een hoge bescherming aan het eiken design van de vloer.

Verder zijn deze vloeren milieuvriendelijk geproduceerd, dit is te zien aan Emissiewaarde (A+), FloorScore, GreenGuard en het keurmerk Eurofins. Daarbij zijn deze beige XL visgraat PVC vloeren ftalaatvrij geproduceerd, wat bijdraagt aan een gezond binnenmilieu. De PVC visgraat vloeren zijn geschikt voor elke ruimte in huis, inclusief de badkamer en de keuken! Hierdoor kun je een prachtige eenheid creëren in jouw interieur. Samen met de realistische patronen is de Walvisgraat PVC vloer, net als de walvis, groots van formaat en zeer indrukwekkend.

Floer visgraat PVC vloer

FLOER WALVISGRAAT PVC – ORKA ONBEHANDELD


Ontdek de populairste PVC vloer van Floer – Orka Onbehandeld 2.0; extra groot en indrukwekkend visgraat PVC. Het populaire Walvisgraat PVC in de licht eiken tint Orka Onbehandeld is nu uitgerust met de unieke MEGAMAT afwerking! Door zijn extreem matte finish en realistische houtlook, heeft deze XL visgraat PVC vloer een uitstraling van écht eiken hout. Dit, gecombineerd met alle voordelen van PVC. De walvisgraat vloeren zijn langer, breder en groter dan de “standaard” visgraat vloeren. PVC vloeren zijn eenvoudig te onderhouden en ook 100% waterproof. De uiterst sterke PU-slijtlaag van 0,55 mm zorgt ervoor dat de vloer beter tegen krassen kan. Let op: een PVC vloer is niet volledig krasvrij, de toplaag is bestemd om slijtage te verminderen.

Het Orka Onbehandeld is afgewerkt met een voelbare eiken structuur, waardoor de vloer een authentiek houtgevoel krijgt. Door het materiaal van de vloer hebben de vloerdelen een geluiddempende werking. De subtiele vierzijdige microvelling accentueert het extra grote formaat van de licht eiken PVC vloer, waardoor het luxe visgraat patroon extra benadrukt wordt. De bijzondere en unieke MEGAMAT afwerking laat het realistische licht eiken design van het PVC Walvisgraat nog beter tot zijn recht komen. Deze extreem matte afwerking elimineert iedere reflectie van (zon)licht, waardoor het geen schijn van kans maakt! Dankzij deze revolutionaire nieuwe technologie zijn de Walvisgraat PVC vloeren van Floer het matste PVC van Nederland!

Orka PVC vloer Floer

Bij Het Vloeren Magazijn bieden wij een ruime collectie van Floer PVC vloeren aan in diverse kleuren en patronen.

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs voor advies en nemen direct alle stalen mee. Bel ons op 06-28241385 of maak direct een afspraak.