Montinique PVC Vloeren

Home » PVC vloeren inspiratie en Nieuws » Montinique PVC Vloeren
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
Filter by Categories
PVC
Tapijttegels

Montinique staat synoniem voor hoogwaardige Nederlandse kwaliteit in PVC vloeren. Deze vloeren stralen niet alleen luxe uit, maar hebben ook een robuuste duurzaamheid. Wat Montinique echt onderscheidt, is het feit dat deze vloeren zijn ontworpen op basis van de laatste trends, op advies van trendwatchers en interieuradviseurs.

Bovendien zijn ze tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de meest vooraanstaande Nederlandse stylisten. Hierdoor ben je verzekerd van een vloer die niet alleen visueel verbluffend is, maar ook een gevoel van tijdloze klasse met zich meebrengt. Of je nu kiest voor de elegantie van een Montinique visgraat PVC, een recht plank PVC vloer, een betonlook PVC vloer of voor de authentieke uitstraling van de Hongaarse punt vloer je bent verzekerd van een vloer die zowel praktisch als stijlvol is.

Hongaarse Punt PVC

Een Montinique Hongaarse punt PVC vloer biedt een aantrekkelijk alternatief voor wie graag deze specifieke vloerstijl wil. Deze vloer is lichtgewicht en eenvoudig te installeren, terwijl het toch de authentieke uitstraling van een Hongaarse punt vloer behoudt. Montinique PVC vloeren zijn niet van echt houten vloeren te onderscheiden. Dit komt ook door de perfect afgewerkte ‘registered embossed’ toplaag. 

Visgraat PVC

Een visgraat PVC vloer voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte. De Montinique visgraat PVC vloeren repliceren de uitstraling van echt visgraat parket met nauwkeurig afgewerkte ‘registered embossed’ toplaag. Hierdoor is het bijna niet te onderscheiden van echt hout. De uitstraling is die van een klassieke houten vloer, met om-en-om in visgraat gelegde planken. 

Betonlook PVC

Een betonlook PVC vloer van Montinique komt verrassend dicht in de buurt van een echte betonvloer, zonder de rommelige installatie. Vooral in bestaande huizen is dit een praktisch alternatief voor het creëren van een strakke, industriële uitstraling. Voor wie toch graag een vloer met een stoere, industriële uitstraling wenst, is een Montinique betonlook pvc vloer een aantrekkelijk alternatief. 

Rechte Plank PVC

Een hoogwaardige PVC rechte plank vloer is een investering die de uitstraling van uw woning jarenlang versterkt. Met realistische simulaties van hout- of betonlooks, is het bijna niet te onderscheiden van echt. PVC biedt bovendien tal van voordelen ten opzichte van traditioneel hout of beton. Natuurlijk, het is niet écht hout of beton. Daar staat tegenover dat pvc veel voordelen biedt.

Bij Het Vloeren Magazijn bieden wij een ruime collectie van Montinique PVC vloeren aan in diverse kleuren en patronen.

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs voor advies en nemen direct alle stalen mee. Bel ons op 06-28241385 of plan direct een afspraak in.