Therdex PVC vloeren bij Het Vloeren Magazijn

Home » PVC vloeren inspiratie en Nieuws » Therdex PVC vloeren bij Het Vloeren Magazijn
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
Filter by Categories
PVC
Tapijttegels

Therdex PVC vloeren

Therdex is een karakteristiek en hoogwaardig PVC merk voor stijlbewuste consumenten en professionals. De producten zijn niet alleen onderscheidend op esthetisch niveau, maar ook als het gaat om milieuvriendelijke eigenschappen.

Dat maakt Therdex PVC Vloeren gewaardeerd onder architecten, designers en interieurliefhebbers die op zoek zijn naar een onderscheidende en duurzame vloer. Met een Therdex PVC vloer haal je geen standaard vloer in huis. Het is een vloer met karakter, die past bij moderne interieurs en de flexibiliteit biedt om te combineren met diverse stijlelementen. Een hedendaagse keuze met een tijdloos patroon.

Therdex Premier Serie

Een tastbare luxe met de nieuwe Therdex Premier Serie, een vloer met klasse dankzij de super matte uitstraling. De Therdex Premier Serie visgraat vloer brengt een eigentijdse draai aan het klassieke visgraatpatroon. Met zorgvuldig ontworpen planken creëert deze PVC vloer een moderne uitstraling die zowel stijlvol als praktisch is.

Deze serie biedt diverse kleuropties, hierdoor kun je de vloer aanpassen aan je persoonlijke smaak en de sfeer van de ruimte waarin deze wordt geplaatst.

Bij Het Vloeren Magazijn bieden wij een ruime collectie van Therdex PVC vloeren aan in diverse kleuren en patronen.

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs voor advies en nemen direct alle stalen mee. Bel ons op 06-28241385 of maak een afspraak via onze website.