Je wil gewoon de mooiste PVC-vloer

Voor het minste geld!

En die ga je bij ons krijgen! Wij leveren (bijna) alle merken pvc vloeren tegen de scherpste prijs.
Onze adviseurs hoeven je niet te overtuigen, dat doe je zelf door onze all-in prijzen!

Inclusief vrijblijvend thuisadvies Inclusief gratis inmeten Inclusief 3mm egaliseren Eigen montageteam

Geniet van onze PVC vloeren rechte plank

Onze PVC vloeren
Een PVC vloer is van hetzelfde materiaal gemaakt als vinyl, alleen is een PVC vloer vele malen sterker én zwaarder. Vinyl vloeren zijn vrij zacht, terwijl PVC vloeren juist keihard zijn en de toplaag behoorlijk slijt- en krasvast is.

Waarom zijn PVC vloeren zo populair?
PVC vloeren zijn enorm in opkomst, hierbij de belangrijkste voordelen op een rij:

De PVC vloer is opgebouwd uit verschillende lagen en is daardoor oersterk en krasvrij
De pvc vloer is makkelijk in onderhoud en een losse plank is eenvoudig te vervangen
Het heeft een geluidsdempende werking en is veel minder gehorig dan bijvoorbeeld een laminaatvloer
Zeer geschikt voor vloerverwarming: de PVC vloer wordt volledig gelijmd op de ondervloer waardoor de warmte goed geleid wordt
Voorzien een voelbare structuur, bijvoorbeeld de houtnerf
PVC heeft een brandvertragende eigenschap
Voor een optimaal resultaat is het belangrijk dat er een egale ondergrond ligt (behalve bij plak PVC). Is dit niet het geval in jouw ruimte? Geen probleem, dan komen onze specialisten jouw ondervloer eerst egaliseren met egaline.

Project PCV vloeren – 2 tot 3 mm dik en 2 meter breed – zijn geschikt voor zwaar gebruik en bestemd voor commerciële toepassingen zoals: badkamers in hotels, kantines, ziekenhuizen, fabrieken et cetera. Project PVC vloeren zijn beschikbaar in verschillende dessins, kleuren en maten: van smalle tot brede planken. De PVC planken worden professioneel gelijmd en is daardoor vochtbestendig en kierdicht.

Prijzen project PVC vloeren

Offerte aanvragen >

Plak PVC vloer ook wel PVC dryback genoemd
Dit type PVC vloer is geschikt voor zwaar woongebruik en is 15 cm breed, 80 cm lang en 1,5 mm dik. Deze PVC vloer is in verschillende dessins en kleuren verkrijgbaar: antraciet, grijs, bruin en beige. Andere kleur of dessin? Mail je voorkeur aan ons, dan gaan wij bekijken of we deze PVC vloer voor jou kunnen bestellen.

Prijzen plak PVC vloer

Offerte aanvragen >

Klik PVC vloer
Deze PVC vloer is voorzien van een kliksysteem, net als kliklaminaat. Klik PVC vloeren kun je zwevend leggen en heeft als voordeel dat de ondervloer niet 100% egaal hoeft te zijn en kunnen over bestaande vloeren worden gelegd. Door het kliksysteem is de PCV vloer eenvoudig zelf te leggen en is eventueel verhuisbaar. Deze klik PVC vloer is volledig recyclebaar en duurzaam.

Handig! Dit type PVC kan oneffenheden aan tot circa 2 mm.

Prijzen klik PVC vloer

Offerte aanvragen >

Wat zijn PVC vloeren voor vloerbedekking?

PVC vloeren zijn een vorm van vloerbedekking dat voornamelijk bestaat uit een veelgebruikt thermoplast. Dit is terug te zien in de naam van dit type vloer. PVC is namelijk een afkorting voor polyvinylchloride. Dit materiaal is goedkoop en eenvoudig te bewerken. Een groot verschil ten opzichte van laminaat! Om die reden wordt het steeds vaker gebruikt ter vervanging van bijvoorbeeld hout en beton. Bekende voorbeelden van PVC materialen in het huishouden zijn behang, vloerbedekking en buizen voor elektrische bedrading.

PVC vloer erg geschikt als vloerbedekking

De vloeren van polyvinylchloride (PVC) zijn erg geschikt als vloerbedekking. Zeker voor ruimten die intensief gebruikt worden, zijn PVC vloeren erg adequaat. Het ijzersterke kunststof is stabiel, sterk en geluiddempend. Maar dat zijn niet de enige voordelen. Daarnaast is een PVC vloer namelijk tevens vochtbestendig en erg eenvoudig te reinigen. Hierdoor staan PVC vloeren ook wel bekend als vloeren die goed te onderhouden zijn. Dankzij deze voordelen kunt u een PVC vloer tegenkomen bij bedrijven, scholen en andere panden waar ruimtes intensief gebruikt worden.

Ook zijn PVC vloeren erg geschikt om te gebruiken in combinatie met vloerverwarming.

Variatie in PVC vloeren

Laminaat en Parket heeft een zeer uitgebreid aanbod. Zo zijn er veel diverse soorten PVC vloersystemen waar u een keuze uit kan maken. Bent u van plan een PVC vloer te kopen en te laten leggen? Dan adviseren wij u om een keer langs te komen voor een gratis en vrijblijvend advies. Onze medewerkers helpen u graag verder op weg door u kennis en praktische tips te geven over de PVC vloer. Zo is het handig om dit type vloerbedekking alleen te leggen op een vlakke en vooral gladde ondergrond. Als dit niet het geval is, kunnen er namelijk ongelijkheden ontstaan. Dat wilt u uiteraard voorkomen.

PVC vloersystemen

Zoals eerder vermeld zijn er verschillende soorten PVC vloersystemen. Zo kunnen de PVC vloeren vastgelijmd worden, maar u kunt ook kiezen voor een PVC vloer die geklikt wordt. In tegenstelling tot de PVC vloeren die vastgelijmd worden, wordt de klik PVC vloer zwevend gelegd. Daarom worden PVC vloeren met een kliksysteem regelmatig op een ondervloer gelegd. Die ondervloer vormt een zachte laag tussen de harde ondergrond en de PVC vloer. Overweegt u PVC vloeren? Dan moet u beslissen welk PVC vloersysteem uw voorkeur heeft.

Kwaliteit PVC vloeren van de beste merken

Er zit veel verschil in de kwaliteit tussen alle soorten PVC. Dankzij de grote diversiteit aan PVC vloeren, kent Het Vloeren Magazijn zeer uitgebreid assortiment. Onze diverse aanbod PVC vloeren bestaat uiteraard alleen uit topmerken, waaronder Therdex, Belakos, Ambiant, Cotap en Invictus. Hierdoor vindt u altijd wel een PVC vloer die volledig uw smaak is. Bent u op zoek naar een specifiek product of type PVC vloer, maar kunt u deze zelf niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag. Bij Het Vloeren Magazijn staat klantvriendelijkheid en behulpzaamheid namelijk hoog in het vaandel.

Ambiant vloeren van PVC

Als derde willen wij graag meer informatie geven over de PVC vloeren van Ambiant. Dit merk is al tien jaar lang een bekende naam voor de Nederlandse markt. Hierdoor kent Ambiant een enorm ruim assortiment. Het merk profileert zich daarom ook als merk waarmee iedereen slaagt in het uitzoeken van een passende PVC vloer. Alle vloeren van Ambiant zijn van hoogwaardige kwaliteit, maar blijven toch betaalbaar. Dat is een enorm voordeel als u een goede, degelijke PVC vloer wilt hebben met een bepaald budget in gedachten.

PVC vloeren kopen en laten leggen

Als u een keuze heeft kunnen maken uit het ruime aanbod van PVC vloeren, dan moet u ten slotte nog één beslissing nemen. Gaat u de PVC vloer zelf leggen? Houd er dan rekening mee dat een PVC vloer leggen op beton, plavuizen of op een houten vloer op een andere manier moet gebeuren. Misschien is het een beter idee om de PVC vloer te laten leggen? U kunt in dat geval gebruik maken van de montagespecialisten van Het Vloeren Magazijn. Wij nemen de zorgen dan uit uw handen en leggen de PVC vloer geheel voor u. Heeft u nog vragen over PVC vloeren of komt u er online simpelweg niet uit? Schroom u dan niet. U kunt altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u graag

Peter Adriaansen
Peter Adriaansen
2023-01-26
Hoogste kwaliteit voor een acceptabele prijs. Prima service en uitstekende communicatie met de klant. Kan Het Vloerenmagazijn bij iedereen van harte aanbevelen.
Bram Leander
Bram Leander
2023-01-26
Goed en professioneel bedrijf! Op locatie met samples om duidelijk de kleur te kunnen bepalen, vooraf nog een inspecteur langs geweest om te controleren of wat verkocht is ook haalbaar is in de verwerking. Daarnaast flexibele verwerkers die ook graag meedenken. Wij hadden een uitdagende (onder)vloer, maar het resultaat is volledig naar wens. Echt een aanrader!
Casper ten Bokkel
Casper ten Bokkel
2023-01-26
Wij hebben zowel visgraat pvc als vloerbedekking laten leggen door het vloerenmagazijn. Het contact was gelijk goed en ook de kwaliteit van leggen is wat ons betreft perfect! Inmiddels hebben we ze aangeraden bij vrienden en familie en zijn ze op meerdere plekken geweest. Onze ervaring is dat ze op tijd komen en snel opleveren.
Erik Blokland
Erik Blokland
2023-01-16
Jarno Cardol
Jarno Cardol
2022-12-12
Ik heb al verschillende vloeren bij deze partij gekocht en altijd goede kwaliteit en goede service. Ik raad het iedereen aan
Manon Sessink
Manon Sessink
2022-12-02
Super communicatie en helemaal blij met onze nieuwe vloer!
Ilse Van Duppen
Ilse Van Duppen
2022-10-31
Zij hebben een pvc vloer gelegd op onze buitenschoolse opvang, fijn contact, sneller reactie én supersnel gelegd. Er wordt netjes gewerkt en zijn erg vriendelijk. Wij zijn heel erg tevreden en alle kinderen en ouders vinden de vloer ook erg mooi!
Imke Saris
Imke Saris
2022-10-19
Heel fijn en direct contact met Dirk en fijn dat ze vrijblijvend met stalen langs komen. Ziet er thuis toch altijd anders uit dan in de winkel. Dirk denkt super goed mee en we zouden zo onze pvc vissengraat weer bij het vloerenmagazijn bestellen!
Helmich Visscher
Helmich Visscher
2021-06-11

De praktijk inspireer je zelf!

Nieuws en inspiratie