De visgraat PVC vloer: van small tot walvisgraat

Home » PVC vloeren inspiratie en Nieuws » De visgraat PVC vloer: van small tot walvisgraat
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
Filter by Categories
PVC
Tapijttegels

De PVC visgraat vloer blijft een tijdloze favoriet, bekend om zijn elegante uitstraling en de manier waarop het elke ruimte een bepaald karakter geeft. Maar de visgraat vloer komt niet in één standaardmaat, van een kleine visgraat vloer tot een grote walvisgraat vloer. Welke verschillende maten visgraat vloeren zijn er? En welke topmerken bieden deze stijlen aan?

Visgraat small

Kleine visgraatpatronen, vaak aangeduid als ‘visgraat small’, zijn ideaal voor kleinere ruimtes of voor diegenen die van een wat meer subtielere houtlook houden. Deze kleinere patronen kunnen een ruimte groter laten lijken, terwijl ze toch de klassieke visgraat uitstraling behouden.

Ambiant Spigato visgraat smal natural 9072550319 8717003329473 2

Ambiant Spigato visgraat smal

Als je op zoek bent naar een PVC vloer die zowel subtiel als stijlvol is, dan is de Ambiant Spigato visgraat smal de perfecte keuze voor jouw interieur. Deze collectie staat bekend om zijn zachte beige tinten die een warme, uitnodigende sfeer creëren in elke ruimte.

TFD Ossis

Als je een PVC visgraat vloer zoekt die zowel duurzaam als stijlvol is, dan biedt de TFD Ossis collectie precies wat je nodig hebt. Deze vloer staat bekend om zijn robuuste kwaliteit en verfijnde uitstraling, waardoor het een ideale keuze is voor elke ruimte.

TFD Nature

De TFD Nature collectie is een prachtige weergave van hoe moderne technologie en een natuurlijke uitstraling kunnen samensmelten om een duurzame, stijlvolle vloer te creëren. Deze serie is de perfecte oplossing voor iedereen die de natuurlijke look van hout wil combineren met het gemak en de duurzaamheid van PVC.

Tfd, ossis, pvc vloer smal
TFD Ossis
Ambiant, spigato, visgraat smal
Ambiant Spigato visgraat smal
Tfd, nature, pvc visgraat vloer
TFD Nature

Visgraat normaal

De normale visgraat PVC vloer is de klassieke keuze. Dit is vaak de meest populaire keuze voor woningen. Deze maat biedt een uitstekend evenwicht tussen opvallend en verfijnd.

VIVAfloors 8300-serie Visgraat 8360 2

Therdex visgraat PVC vloeren

Het formaat van de Therdex visgraat PVC vloeren bieden we een scala aan mogelijkheden, de breedte past vier keer in de lengte, dat zorgt ervoor dat de vloer in verscheidene structuren verlegd kan worden. Diverse kleurschakeringen en de voelbare structuur geven de vloer een eigentijdse uitstraling met een moderne twist.

Ambiant visgraat PVC vloeren

Als je op zoek bent naar een nieuwe PVC vloer, dan is het belangrijk om een vloer te kiezen die niet alleen mooi is, maar ook praktisch. Ambiant visgraat PVC vloeren bieden precies dat. Ze combineren het beste van twee werelden: absoluut gebruiksgemak en een warme, natuurgetrouwe uitstraling. 

Castell visgraat PVC vloeren

Castell visgraat PVC vloeren zijn zo realistisch dat het verschil met echt hout bijna niet te onderscheiden is, vooral dankzij het natuurgetrouwe reliëf en de ultramatte toplaag van maarliefst 0.70mm dik.

mFlor visgraat PVC vloeren

mFLOR visgraat PVC vloeren beslaan een groot oppervlak en is daarmee dé sfeerbepaler voor elke ruimte. Het deel dat je het minst snel ‘even’ vervangt. Kies je voor een vloer, kies dan bewust. De keuze voor mFLOR is een keuze voor comfort.

Moduleo visgraat PVC vloeren

Moduleo visgraat PVC vloeren maken het verschil door hun doordachte ontwerpen, ze streven naar stijlvolle, slimme en hoogwaardige vloeroplossingen. Bekend om hun duurzaamheid en luxe uitstraling.

Vivafloors visgraat PVC vloeren

Een vloer van Vivafloors is de vloer die past bij jouw leven. Want of je nu een natuurliefhebber, hobbykok, huismus of dierenvriend bent, een vloer van Vivafloors past altijd. Ben je op zoek naar een vloer van hoogwaardig PVC, die wel tegen een stootje kan? Ga dan voor de visgraat PVC vloer van Vivafloors.

Therdex 7553 | Therdex PVC Vloeren 2
Therdex visgraat
Ambiant Spigato visgraat warm brown 9096350119 8717003312819 1
Ambiant visgraat
Castell Premium 70 12X60 24535061 Chatillon Oak Brown
Castell visgraat
mFLOR Parva Broad Leaf Grey Sycamore 40828 2
mFLOR visgraat
Moduleo Roots Herringbone Laurel Oak 51282
Moduleo visgraat
VIVAfloors 6800-serie Visgraat 6810 2
VIVAfloors visgraat

Visgraat XL

Voor wie groot durft te gaan, is visgraat XL de ideale keuze. Deze grotere platen maken een luxe statement in elke ruimte en zijn perfect voor grotere open ruimtes.

belakos attico visgraat xl 83

Belakos XL serie

De Belakos XL serie staat bekend om zijn grootformaat planken die een luxe statement maken. Deze vloeren zijn niet alleen groter dan standaard visgraat vloeren, maar ze brengen ook een gevoel van luxe en ruimte met zich mee.

Gelasta Artline & Vario

De Artline collectie van Gelasta biedt een moderne twist aan de klassieke visgraatvloer. Met strakke lijnen en een minimalistische esthetiek, past deze collectie perfect in hedendaagse ruimtes. Ook de Gelasta Vario collectie is in de XL visgraat variant beschikbaar.

Montinique XL visgraat

De PVC XL visgraat vloeren van Montinique stralen luxe uit. Wat Montinique echt onderscheidt, is het feit dat deze vloeren zijn ontworpen op basis van de laatste trends, op advies van trendwatchers en interieuradviseurs.

belakos palazzo visgraat xl 73
Belakos visgraat XL
Artline, gelasta, visgraat pvc
Gelasta XL visgraat
Montinique, visgraat xl, pvc vloeren
Montinique XL visgraat

Walvisgraat

De walvisgraat, een nieuwere en grotere variant van het traditionele visgraatpatroon, is snel populair geworden voor elk interieur. Deze stijl is perfect voor wie op zoek is naar een unieke vloer die de aandacht trekt.

Walvisgraat pvc, pvc vloer planken, pvc vloer leggen

Floer walvisgraat

De Floer walvisgraat PVC vloer, groot en indrukwekkende PVC visgraat vloer. Deze uitgebreide collectie is breder en langer dan de standaard PVC vloeren met visgraatpatroon. Ontdek het gemak van waterbestendigheid en het moeiteloze onderhoud van deze PVC vloeren.

Room5 walvisgraat

Room5 maakt het onderscheid en belooft niet alleen een buitengewoon mooie kleur en uitstraling maar ook een veilig product, duurzaam geproduceerd. Met de walvisgraat collectie van Room5 verwen je jezelf met een luxe uitstraling.

FLOER WALVISGRAAT PVC ORKA ONBEHANDELD 2.0
Floer walvisgraat
Room 5 Royal Champagne visgraat pvc vloer
Room5 walvisgraat

Conclusie

Elk van deze stijlen en merken bieden unieke voordelen en eigenschappen, waardoor het kiezen van de juiste visgraat PVC vloer zowel een persoonlijke als praktische beslissing wordt. Of je nu gaat voor de subtiele elegantie van een klein patroon of de indrukwekkende aanwezigheid van walvisgraat, er is altijd een visgraat PVC vloer die perfect past bij jouw stijl en behoeften.

Wil je meer weten of ben je klaar om de stap te zetten naar een prachtige nieuwe PVC vloer? Wij komen graag vrijblijvend bij je langs voor advies en nemen direct alle stalen mee. Bel ons op 06-28241385 of maak een afspraak.